سلام دوستان من حدود یکساله درگیر بچه دومم هرماهم تخمک گذاریم میخوره ب قمر درعقرب دکترم میگه حتما ردزا تخمک گذاری باشه الانم این ماه فولیکولام خوبه دکتر میگه موقعیتو ازدست نده اقدام کن ...ک بازم میخورم ب قمر درعقرب ...واقعا موندم چکارکنم ...بعضیا میگن صدقه بده برای رفع بلا تمومه واقعا نمیدونم چ کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چند روز??!نهایت ۲۴ساعتاون اسپرمه میمونه چند روز در کمین😄
اصلا اینجوری نیس من خودم یکسال اینجوری اقدام کردم باردارنشدم ماهی که چندین روز بعد تخمک گذاری هم اقدام میکردم همون ماه شد دیدی یکی بچه نمیخواد دوروز به پریود اقدام میکنه باردارمیشه ؟؟؟ فک میکنی چجوری اتفاق میفته؟؟؟یه ماماتو اینستام این حرفو زد اسمش فلوراس فامیلیشو نمیدونم دقیقا به حرفش که گوش کردم همون ماه باردارشدم هیچ دکتری نمیتونه صددرصد بگه که دقیقا تخمک کی ازبین میره یه سونوگرافیم قبلا این حرفو زد بهم ولی من فک کردم چرت وپرت میگه