2777
2789
عنوان

بیاید راجب زندگیامون حرف بزنیم من ک دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 99 پست
این همه صبر مگه چقدر زنده ایم؟

بنظر تو چکار کنیم؟ غصه بخوریم حله؟ 

پولشو داریم بریم جای دیگه؟ 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خداییش تا یک مدت پیش بهتر بود الان داره خیلی خراب میشه ، بعد عید هم که دیگه روی همه چیز کشیده میشه ! ...

این چند ماه بدترین روزای هممونه 

ایشالا به خیر بگذره🫠

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این چند ماه بدترین روزای هممونه ایشالا به خیر بگذره🫠

انشالله ابن مملکت و جمهوری و آدمها صاحب بزرگی دارن ، ما رو به حال خودمون رها نمیکنن!❤️ من ایمان دارم!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خیرر💔

پس آروم باشیم ، صبر کنیم ❤️ عشق کنیم با حداقل داشتع هامون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا یدفعه ای اینطور شد؟ قبل سه ماه سه ماه افزایش قیمت بود بعد شد ماه ب ماه الان ب هفته نمیرسه بعد حقوق رو سالاته افزایش میدن. قلبم درد گرفت اومدم سایت استرسم کم شع فهمیدم بیشتر دلم گرفت

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
صاحب اصلی ک صدرصد. ولی بی صاحابم زیاد داره ک ب این روز افتادیم

شما توی زندگیت آدمهای زیادی میاد و میره از همسر و مادر شوهر و حتی خود بچه ات ، دلتو میشکنن ، به اندازه حقت و جایگاهت گاهی رفتار باهات ندارن ، اما در نهایت میدونی پدرتو داری که صاحب اصلیه و اگر پاش پیش بیاد همه اونا رو جارو میکنه یکطرف!

1
5
10
15
20
25
30
35
40