2777
2789
عنوان

بیاید راجب زندگیامون حرف بزنیم من ک دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 99 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ببینیم درست میشه یا نه! تا یک مدت کوتاه ، خلاصه آدم خونه و ماشینم میخواد بخره باید یکم صبر کنه دی ...

خونه و ماشبن بله ولی اگر مریض داسته باشیم چی؟ 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چرا یدفعه ای اینطور شد؟ قبل سه ماه سه ماه افزایش قیمت بود بعد شد ماه ب ماه الان ب هفته نمیرسه بعد حق ...

بخدا الان شده ساعت ب ساعت..خدا عاقبت هممون رو بخیر کنه با این وضع

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

دنیا دیگ جای زندگی کردن نیس

ارزوم اینه زودتر کوله بار عمرم بسته شه

همش دست و پا میزنیم تو مشکلات کوچیک بزرگ روز ب روزم اوضاع بهم ریخته تر میشه 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

خونه و ماشبن بله ولی اگر مریض داسته باشیم چی؟

مریضی ها سخت شده ، هزینه درمان رفته بالا ، اما چاره چیه چکار کنیم؟ صبر تنها راهشه خب 🥺

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من یک طرف دنیا نامزدم یک طرف دنیا با این قیمت ارز که دیگه حتی فکر نکنم بتونم برای عید برم بیینمش

من ک هنو نتونستم چیزی بخرم دو روز پیش ماشینمونو دزدیدن امروز پیدا شده باز جای شکر داره ولی انقد بدو بدو کردیم

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

بخدا الان شده ساعت ب ساعت..خدا عاقبت هممون رو بخیر کنه با این وضع

من بدبخت بعد عید عمل دارم و ایمپلنت دوتا دندون خرداد پولم داره بی ارزش میشع از طرفیم میترسم طلا بخرم بعد موقع فروش ضرر کنم کاش غصه این رو نداشتم حداقل

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
مریضی ها سخت شده ، هزینه درمان رفته بالا ، اما چاره چیه چکار کنیم؟ صبر تنها راهشه خب 🥺

مگه ایوبیم؟ بخدا بریدم از صبح نرفتم تو گوشی از ترسم الان اومدم بدتر شد فهمیدم.