2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 22 پست
خیلی بده حتی تو دانشگاهم دوستم که زشته رل داره ولی من حتی یه پیشنهادم ندارم😂😐

وای دقیقا تو دانشگاه که اصلا وجودنداشتم همه رل داشتن دوستام جز منننن حالم از دانشگاه بهم میخوره چون همش تنها بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ما داریم اشتباه میزنیم🫠

۱۰۰در۱۰۰ببین دیروز یه دندون سخت عصب کشی و پر کردم واسه یکی از پرسنل درمانگاه رایگان دهنم سرویس شدا الان به خودم میگم خر بودییی به توچه به خودم میگفتم دیروز جوون گناه داره دلم برای خودم نسوخت که ۲ساعت کمرم خم شد😭

۱۰۰در۱۰۰ببین دیروز یه دندون سخت عصب کشی و پر کردم واسه یکی از پرسنل درمانگاه رایگان دهنم سرویس شدا ا ...

منم تو تموم مراحل زندگیم دلسوز و احمق بودم 

حتی الانم نزدیک ترین فرد زندگیم سر یه غریبه دلمو شکوند و شیلنگ گرفت روم خیلی دلم به حال خودم میسوزه نمیدونم نقشم تو دنیا چیه ولی هرچی هس خیلی مظلوم واقع شدم

خدایاشکرت❤️✨