2777
2789
عنوان

پرونده ی آرمان و غزاله (تاپیک پربازدید)

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 105 پست
اتفاقا طرف غزاله بودن هم منطقی نیست تو اون پرونده همه به یه اندازه مقصر بودن و اون کمبود ها و نقصهای ...

دقیقا چه تقصیری دختره داشت؟ بگین ماهم بدونیم

فقط میخواست کات کنه مهاجرت کنه همین!

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا چه تقصیری دختره داشت؟ بگین ماهم بدونیمفقط میخواست کات کنه مهاجرت کنه همین!

وقتی هنوز نتونستی بفهمی از این به بعدشم نمیتونی بفهمی 

دختر بچه نوجوونی که محبت رو از اینو اون گدایی می‌کرده و انقد آزادانه می‌توانسته بره خونه یه غریبه اونم تو این دوروزمونه به نظرت نشون دهنده چیه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
شاید اگه با جنازه اون کارو نمی‌کرد خانوده غزاله بعد مدتی سرد میشدن و رضایت میدادن مشکل اینا با نبود ...

اصلا" تو یه دوره مادر غزاله میگه اگه جسد دخترم رو بدید که بتونم خاکش کنم رضایت میدم ولی جسدی در کار نبود

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
حبس ابد کافیه به نظرت؟ اونم با زندانایی که مثل هتله تازه ممکنه بعد 20 سال تو زندان بودن ولش کنن حبس ...

همه جای دنیا اینجوریه

ولی آزادی مشروط میگیرن بعد از چندین و چند سال

9teen ── .✦ 

باید داشته باشه

وقتی خوش میگذرونن توی زندان کجاش خوبه؟

والا همین الان لاتای کوچه خیابون ارزوشونه برن زندان که بگن ما سابقه داریم!

جای خواب براشون فراهمه، اب دارن غذا دارن کلی دوست پسدا میکنن همه شبیه هم

عین مدرسه میمونه با این تفاوت که براشون هزینه هم میکنن! تازه میتونن ادامه تحصیلم بدن حتی

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
حالا چون رفته خونه ی غریبه باید کشته بشه؟

منفعت تو گزینشی بودنه؟یا کامنت اوامو ندیدبن؟

کامنت اولمو دوباره بخونین منظورمو متوجه میشین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کی گفته آزاد باشه؟حبس ابد برای چیه پس

حبس ابد چیه 

میدونی در سال چندتا قتل اتفاق میوفته 

انتظار داری اینهمه قاتل سالیان سال بمونن تو زندان بعد با مالیات منو شما بهشون غذا و لباس و جای نرم و گرم بدن 

بعد شما فکر نمیکنی بعد ده سال یا بیست سال همه زندانا پرمیشن !!!

دوباره با پول بیت المال باید زندان بسازن چون جا نیست !!!!

بابا یه حرفی بزنید به عقل بگنجه