2777
2789
عنوان

پرونده ی آرمان و غزاله (تاپیک پربازدید)

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 105 پست
کلا اعدام خوب نیستکی هستین که فکر کردین میتونین جون یک نفر رو بگیرین، فقط خدا این اجازه رو دارهالان ...

ببین جرم ایشون فرق داره غیر از قتل معلوم نیست با جنازه اون دختر بدبخت چکار کرده خاک سرده وقتی کسی میمیره بعد تشییع جنازه انگار خانواده متوفی یه حس ارامی بهشون دست میده بیچاره پدر و مادر این دختره یه قبر که برن بالاسرش از دخترشون ندارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا اعدام خوب نیستکی هستین که فکر کردین میتونین جون یک نفر رو بگیرین، فقط خدا این اجازه رو دارهالان ...

اتفاقا تو همچین مواردی قصاص از هر مجازاتی درست تره

هر کی از راه برسه یکی رو بکشه و بگه فوقش حبسشو‌میکشم ، دیه شو میدم چون مطمئنه مجازاتش پایان پذیر و قابل جبرانه؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان یه نفر خدایی نکرده بیاد یکی از اعضای خانواده شمارو به قتل برسونه شما باز همچين حرفیو میزنیو میگ ...

پس با احساس تصمیمی میگیری نه منطق
خداروشکر قاضی نشدین شما

9teen ── .✦ 

اتفاقا طرف غزاله بودن هم منطقی نیست تو اون پرونده همه به یه اندازه مقصر بودن و اون کمبود ها و نقصهایی که تو هر جنبه و جهتی از زندگی داشتن باعث بوجود اومدن این افتضاح شد به نظرم مامان باباها باید یه خورده با حواس جمع تر  این پرونده رو بخونن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین من کاملا حق رو به خانواده غزاله میدم اما مشکل اینجاست که پرونده زوایای پنهان زیادی داره آرمان اول. یه چی میگه بعد اعتراف رو عوض میکنن بعد یه چند نفر میگن غزاله نمرده ما اونور آب دیدیمش و از این حرفا بعد شرط خانواده غزاله واسه جسد کاملا معقول بود اما آرمان جاش رو نمیگه کلا خیلی پرونده لنگ میزنه. اون یه عده هم که طرف آرمان ذهنشون به خاطر این گمراه شده پ میگفتن کاش تا کامل مشخص شدن جریان اعدام نمیشد وگرنه هیچکس طرف قاتل. نیست مخصوصا قاتل. یه زن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
الان یه نفر خدایی نکرده بیاد یکی از اعضای خانواده شمارو به قتل برسونه شما باز همچين حرفیو میزنیو میگ ...

اره یه مدالم میندازن گردنش

با این تواسیری که گفت

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خدا خودش قصاص رو تعیین کرده و حقیقتا یسری جرما فقط با اعدام درست میشه

طرف زده دخترو کشته سلاخی کرده بعد توی زندان تا ارشد هم خونده!

یعنی زندگی معمولی داره کلی هم دوست پیدا کرده تو زندان اب و غذا و جای خوابشم‌ فراهمه! 

من به هیچ عنوان دلم نمیخواد قاتلا زنده باشن و یک روزی امکان داشته باشه بین ما بگردن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

واقعا فازتو درک نمیکنم یه لحضه خودتو بزا. جای خانوادش دختر یا پسرتو بکشن بعدش میگی گناهه بزار ازاد باشههه...اگر قتل غیر عمد باشه که واقعا قصاص ناحقه ولی طرف برداشته تیکه تیکت کرده طفلکو

چیپس چسب چسس