2777
2789
عنوان

شوهرم تو جمع تحقیر کوچیکم می‌کنه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتی که ناراحت میشی؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

میدونی ابجی منم شوهرم چیز زیادی نداشت بخاطر همون بابام چندتیکع از کمیته گرف بعدش حالا عروسی خاهرمه ا ...

خوبه که میتونی جواب بدی من فقط دلم میشکنه گریه میکنم هی خودخوری میکنم 

وقتی بهش میگم چرا این حرف زدی خیلی پررو عانه میگه گفتی دیگه مگه نگفتی این حرفو😭💔حتی جلو برادرممم گ ...

تو هم نقطه ضعفشو پیدا کن بگو

مثلا یه چیزی که دوست نداره بقیه بدونن

یا یه حرفی که اون زمان زده بالاخره یه نقطه ضعفی داره

خیلی بارها بارها

خب پس یبار تو جمع جوابشو بده که حد خوشو بدونه 

بگو من از همون وقت میدونستم تو عرضه خونه گرفتن نداری 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

[QUOTE=375782093]تو هم نقطه ضعفشو پیدا کن بگو مثلا یه چیزی که دوست نداره بقیه بدونن یا یه حرفی که اون زمان زده بالا ...[/QUOT

می‌خوام بگما ولی دلم نمیاد وگرنه میتونم با ی حرف داغونش کنم 

وقتی میریم تو جمعی میبینم انقد مردم به زناشون بها ارزش میدن افسوس مخورم چرا من اینجوریم حتی دلم دیگه ...

به نظرم جدی باهاش حرف بزن 

احترامی که زن و شوهر به میذارن در واقع احترام به خودشونه 

چقدر منییی😭😭😭😭😭😭حرف دلمو زدی منم کسی ندارم خانواده اونم فقط پشتشو میگیرن منو مقصر میکنن

زمانی جلو خانوادم گریه کردم نمیخوام با این مرد ازدواج کنم و منو مجبور کردن الان‌ هم مجبورم کردن به تحمل کردن

انقد براش خوب بودم الان دلم آتیش میگیره میشنه من ناخن هاشو میگیرم لباسش دستش میدم عوض میکنه همه چیزی ...

وا این چه کاراییه دیگه 😑 شوهرته عزیزم بچت نیست یا پت خونگیت نیست که اینکارارو میکنی براش !!!

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو هم نقطه ضعفشو پیدا کن بگومثلا یه چیزی که دوست نداره بقیه بدوننیا یه حرفی که اون زمان زده بالاخره ...

بهم میگه ابروهات اینجوری پوستت اونجوری 

گفتم پول بده آرایشگاه برم سه ماه نرفتم 

پول بده ناخن هام درست کنم میگه ذاتی باید قشنگ باشی چرا پول بدم💔😭دلم از این حرفش خیلی شکست 

انقد براش خوب بودم الان دلم آتیش میگیره میشنه من ناخن هاشو میگیرم لباسش دستش میدم عوض میکنه همه چیزی ...

این کارا رفتارهای مادرانه ست نباید انجام بدی

یه سوال خب تو توی جمع چی بهش میگی که ابنجور جوابت میده و میگه اینا تو چادر جا نمیشه؟درخواست هاتو تو جمع مطرح نکن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)