2777
2789
عنوان

شوهرم تو جمع تحقیر کوچیکم می‌کنه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 53 پست
منم خیلی تحقیر شدم حتی به پدر مادرم جلو مادرشوهرم و برادر شوهرم فحش داده جهازم مسخره کرده‌ کتکم زده ...

بیخودددد چرا گریت میگیره اه .قشنگ اون بغض لعنتی رو قورت بده و وایسا جلوش جوابشو بده 

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا سکوت میکنی؟تو هم کم نیار وقتی تو جمع ضایعت کرد تو همون جمع جوابشو بده ضایع شه

میگم زشته همیشه تو خلوت بهش گوش زد میکنم ولی درست بشو نیست 

من نمیخوام تو جمع خرابش کنم ولی اون....

بگو آدم بی لیاقت اون حرفهای من نشانه عشق و دوست داشتن بود که جنابعالی درک نکردین وگرنه مگه من از چادر اومدم که برم تو چادر زندگی کنم 

با هر کسی باید در حد لیاقتش صحبت کنی

منم خیلی تحقیر شدم حتی به پدر مادرم جلو مادرشوهرم و برادر شوهرم فحش داده جهازم مسخره کرده‌ کتکم زده ...

چقدر منییی😭😭😭😭😭😭

حرف دلمو زدی 

منم کسی ندارم 

خانواده اونم فقط پشتشو میگیرن منو مقصر میکنن

میدونی ابجی منم شوهرم چیز زیادی نداشت بخاطر همون بابام چندتیکع از کمیته گرف بعدش حالا عروسی خاهرمه اون میگه خدم میگرم لازم ندارم از کمیته 

بعد مادر شوهرم میگه به خاهرت بگو اونجا اسمشو بنویسع البته با طعنه منم گفتم علی نداشت ما مجبور شدیم بگیریم  وگرنه خوشمون نمیاد ازکمیته دیگه زر نزد 

شوهرمم میگع بزنم تلویزیدن بشکنم گفتم بزن مال مفته توکه عرضه نداشتی بگیری یه بنده خدا ها دیگه دادن😂😅

شرمندع طولانی شد

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بگو آدم بی لیاقت اون حرفهای من نشانه عشق و دوست داشتن بود که جنابعالی درک نکردین وگرنه مگه من از چاد ...

انقد براش خوب بودم الان دلم آتیش میگیره میشنه من ناخن هاشو میگیرم لباسش دستش میدم عوض میکنه 

همه چیزیش آماده جورابشو حای پاش میکنم 

امروز دیگه گفتم برو چون اون ادم واست مرده الان 

میدونی ابجی منم شوهرم چیز زیادی نداشت بخاطر همون بابام چندتیکع از کمیته گرف بعدش حالا عروسی خاهرمه ا ...

🙂حق شونه من شیش ماه بدون تلویزیون تنها تک تنهااا تو خونه صبح تا شب دیوانه شده بودم با دوتا فرش کهنه مردم 

میگم زشته همیشه تو خلوت بهش گوش زد میکنم ولی درست بشو نیست من نمیخوام تو جمع خرابش کنم ولی اون....

دیگه دل نسوزون دوباره گفت بگو شرمندع دیدم نداری گفتم باهات تو چادر میمونم اخه از دوست داشتن زیاد گفتم من ساده

فک نمیکردم زبون کنی یه متر 

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

🙂حق شونه من شیش ماه بدون تلویزیون تنها تک تنهااا تو خونه صبح تا شب دیوانه شده بودم با دوتا فرش کهنه ...

خب مگه جیگرم ببخشید زن بیوه بودی یا خراب که انقد خودتو تحقیر کردی اگ خوب فکر میکردی زن این یابو نمیشدی