2777
2789
عنوان

عذاب وجدان مادری

359 بازدید | 38 پست

این وقت شب که میشه 

یه حس عذاب وجدان دست میندازه بیخ گلوم

از رفتارم تو طول روز با بچه هام خودمو لعن و نفرین میکنم

مادر خوبی نیستم براشون

دست خودم نیس بخدا خیلی شوهرم اذیت میکنه از بعد دومی افسردگی گرفتم اثرش کامل روم مونده

محیط اطراف و خانواده سمی هم تشدیدش میکنه انگار

خیلی حس تنهایی دارم... 

میخوام زندگی و حال و هوامو عوض کنم

مامانا لطفا از کارای مثبتی که برا بچه هاتون میکنید به منم میگید 

چیکار کنم این افسردگیمو درمان کنم

فقط مشاور فعلا نمیتونم برم ولی منتظر بقیه پیشنهاداتتون هستم 

نگید چرا بچه اوردی و فلان که شرایطم اینطور ایجاب کرد و قصه ش طولانیه...

از اینجا به بعدشو میخوام درستش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه فقط مادر شاد میخواد سعی کن حال خودتو خوب کنی من پسرم عاشق تینه با من کارا رو انجام بده میریم باهم ظرف میشودیم درسته زمانش دو برابر میشه و سخته ولی کیف میکنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خواهر گلم همه اکثرا همینن مادر خوبی هستی واقعا یجا هایی خسته میشه ادم  هر موقع  بدون دلیل عصبی شدی بدون فقط تورو دارن

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

بعضی وقتا دمنوش زعفرون بخور گل گاو زبون بهت ارامش میده عزیزم بچها گناهی ندارن و بازی و شیطنت هم مال بچهاس خیلی ک اذیت میشی مثل من بچهاتو بشون پای تلویزیون خودت برو بیرون یکم البته نزدیک خونتون باشه پارکی مرکز خریدی گل فروشی یکم حالت عوض میشه بعد ک داری برمیگردی ی چیز خوشمزه مثلا شیر کاکایو کلوچه برا بچهات بخر 

عزیزم توام قطعا فشارهایی رو متحمل میشی که روی رفتارت اثر گذاشته . سعی کن اروم تر باشیعزیزم میشه تاپی ...

بله دلیلش بی مسئولیتی و بیخیال بودن شوهرمه بی توجهیاش

در کل زندگی با یک خودشیفته ی تمام عیار رو دارم میگذرونم

از طرفی خیلی تنهام

دوستای صمیمی داشتم که رفتن شهر دیگه

خانواده ی خودمم خصوصا مادرم فقط یکسره داره ازم انتقاد میکنه خیلی دیگه کلافه م از دستش

ویتامین ب یک سیصد بخور عالیه با ویتامین ب ۶

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝