2777
2789
عنوان

اضطراب پس از سانحه چطور خوب میشه

109 بازدید | 8 پست

مثلا یه اتفاق بدی میوفته بعد دائم صداش بیاد تو سرتون یا تصویرش بیاد تو ذهنتون. دارم زجرکش میشم

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

منو پسرم یک سال بیشتر از تصادفمون گذشته هنوز فراموش نکردیم از ماشین و جاده و صدای ترمز اینا میترسیم

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو پسرم یک سال بیشتر از تصادفمون گذشته هنوز فراموش نکردیم از ماشین و جاده و صدای ترمز اینا میترسیم

بد دردیه 😭😭

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
بد دردیه 😭😭

من نمی‌دونم چه مرگمه هر روز خبرهای تصادفارو دنبال میکنم بدتر ذهنم درگیرش میشه

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

من نمی‌دونم چه مرگمه هر روز خبرهای تصادفارو دنبال میکنم بدتر ذهنم درگیرش میشه

خیلیییییی زندگی سخته خیلی. خدا نمیدونم چرا اینطوری میکنه. مارو ضعیف آفریده بعد رنجهایی بهمون داده که قابل تحمل نیست