2777
2789
عنوان

چقدر خوابیدن واسم سخته

141 بازدید | 21 پست

خوابم میاد ها ولی انگار از روزم راضی نیستم و دلم میخواد بهره بیشتری ازش ببرم هرچند بیهوده باشه مثل گوشی گردی، واسه همین خیلی مقاومت میکنم برای خوابیدن و تا سر حد بیهوش شدن نرسم اصلا تلاش برای خوابیدن نمیکنم و همیشه به تعویق میندازم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه مث منی

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

من خیلی خوابالوام 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

تحقیق کردن روو این موضوع میگن کسایی که در روز خیلی درگیر بودن با وجود خستگی خابشون نمیبره به این خاطره که ذهن پیش خودش فکر میکنه نتونسته از کل روزش لذت ببره و از خیلی چیزا عقب افتاده برای همین بعضیا با این حال گوشی دستشون میگیرن تا اون کمبود لذت از روزشونو جبران کنن

مسئله اینه که گوشی هم بذارم کنار بازم نمی‌خوابم و خودمو با افکارم خفه میکنم

من اگه خوابم نبره شاید خنده ت بگیره میرم تو دیوار قسمت فروش ملک میرم خونه های مردمو چیدمانشونو و اینارو دید میزنم خوابم میگیره لامصب عین قرص خوابه😆

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
برو بخواب تو سایت چکار میکنی🤨

تازه اومدم تو رختخواب داشتم خونه تمییز میکردم