2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

ببخشید درد فک شما چطور شد 

من یک ماهی هست که فک سمت چپم صدای شن ریزه می داد ..

دیروز درد خیلی شدیدی روی دو تا لپ هام داشتم ..

وقتی دهان رو باز می کنم سمت چپم تق صدا میده 

به نظرتون قابل درمانه ؟ 

سلام عزیزم ببخشید درد فک شما چطور شد من یک ماهی هست که فک سمت چپم صدای شن ریزه می داد ..دیروز درد خی ...

سلام عزیزم باید حتما عکس بدی تا مشخص بشه.صدای شن ریزه ینی یمقداری خردگی استخون داری با شستشو مفصل خوب میشه ولی من انجام ندادم راستش

اگه خدای نکرده سابیدگی مفصل داشته باشی متاسفانه هرگز قابل درمان نیست فقط باید باهاش مدارا کنی و فشار بهش نیاری تا دست از سرت برداره دردش..فکتو خیلی باز نکن اجیل و ته دیگ نخور.قاششق غذات سرخالی باشه و لقمه های نونی ترجیحا نخوری.امیدوارم مفصلت مثل من نباشه دارم با گریه مینویسم🥲 

سلام عزیزم باید حتما عکس بدی تا مشخص بشه.صدای شن ریزه ینی یمقداری خردگی استخون داری با شستشو مفصل خو ...

آخی عزیز دلم 

مشکل مفصل شما چیه ؟ 

چند ساله اید ؟ 

من دبیرم و مرتب باید حرف بزنم آیا این بدترش می کنه ؟ 

شما چند ساله که درگیرید ؟ 

ببخشید سوالاتم زیاد شد 

آخی عزیز دلم مشکل مفصل شما چیه ؟ چند ساله اید ؟ من دبیرم و مرتب باید حرف بزنم آیا این بدترش می کنه ؟ ...

خواهش میکنم چه حرفیه ۲۵سالمه مشکلمم ساییدگی شدید مفصل tmj یا همون سندروم مفصل tmj..بله که تاثیر داره.منم پرحرفی ب این روز انداخت.تازه اگه زیادم هیجانی میشی یا زیاد میخندی یا دولپی غذا بخوری عین من بیچاره ای..من شاید از ده سال پیش فکم تق تق میکرد.ولی اولش چون درد نداشت باهاش کلی شوخی و خنده هم میکردم پیش دوستام..تا جاییکه شش سال پیش ی دندونی کشیدم یه تیکش جا موند.دکتره از حرص خیلی به فکم فشار اورد از اون روز دیدم هرچی میگذره دردم کمتر نمیشه تا رفتم دکتر گفت یا باید دهنتو یکماه باز نکنی یا محبوریم فک بالا پایینتو بهم با پیچ قفل کنیم.تو نت بزن با عکساش پشمات میریزه..دکترای دیگه هم بوتاکس و شستشو مفصل و ... پیشنهاد. دادن ولی من روش دکتر اولی رو رفتم تا وقتی بهش فشاری نیاوردم اذیتم نمیکنه.ولی مثلا ظظهر یه غذا نونی بخورم شب دردش تازه شروع میشه

خواهش میکنم چه حرفیه ۲۵سالمه مشکلمم ساییدگی شدید مفصل tmj یا همون سندروم مفصل tmj..بله که تاثیر داره ...

وای ۲۵ سالگی که خیلی کمه .

من خیلی نگرانم 

آخرش چی میشه بالاخره ؟ 

یعنی ممکنه من خوب بشم ؟