2777
2789
عنوان

چراخدا بین بنده هاش تبعیض قائل شده

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از وقتی خونه ها ی مردمو تو اینستا میبینم به شدت از زندگی ناامید میشم.واقعا چرا ؟ 

ولی چرا من اینجوری نمیشم 

نمیدونم اصلا تا حالا نشده به خونه زندگی کسی غبطه بخورم چون بالاخره دست بالای دست بسیار شک نکن همون که تو بهش غبطه میخوری در ارزوی خونه زندگی یکی دیگه هست

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
من خدا را دوست دارم ولی وقتی میبینم خودش در قران فرموده من به هرکس که بخواهم بی حساب نعمت میدم میفهم ...

دقیقأ..من حتی امروز دیگه دعاهامو نخوندم..دارم میبینم چند ساله دارم زیارت و دعا و نماز میخونم  و اما دریغ از یه نوک سوزن ببینم تغییر تو زندگیم داره ایجاد میشه..

بعد جالب اينجاست هركي بدجنس تر و بدتره بيشتر هم بهش ميده اينو ديكه من نميفهمم

اینو خوندم ک خداوند گاهی بنده های گناهکارشو‌ک ازشون قطع امید کرده مشغول دنیا میکنه و سریع حاجت رواشون میکنه!!! و بنده های خوبشو برای ارتباط بیشتر با خودش در حاجت نیازشون تاخییر میندازه...و کلن این سختی ها برای قویترشدن ادماست تا کاملتر شن!!

تقصیر خودمونم هس😕😕کی ابو مصرف میکنه.  ما دیگه.  

ببین اب مصرفی ما اصلا چیزی نیست که خبر نداری انگار با اب چه ها که نمیکنن☺

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
نبین جانم افسردگی میگیری یه درد به دردات اضافه میشه  😩😩

اخه اگه ببینی ملت تو وسایل خونشون چه بریز بشاشی کردن .3 دست مبل تو یه خونه 70 متری .دیگه چه ب سه به متراژ بالاتر. ما هم باید 1 سال نخوریم و نپوشیم تا بتونیم یه تی وی دو ملیونی بخریم اونم قسطی

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
من خدا را دوست دارم ولی وقتی میبینم خودش در قران فرموده من به هرکس که بخواهم بی حساب نعمت میدم میفهم ...

دقیقا عدالتی نیس

یکی اونقدر داره نمیدونه چیکارش کنه یکیم فقط میتونه آه بکشه وحسرت بخوره

مریضی وگرفتاریم فقط واسه فقیراس دیدم که میگم

یاعلی
تقصیر خودمونم هس😕😕کی ابو مصرف میکنه.  ما دیگه.  

عزيزم كشاورزي غلط مارو به اينجا روسونده بخش مصارف خانگي انقدر نميتونست مارو نابود كنه تمام درباچه ها  تالاب ها  رود خانه ها خشك شدن خب اين تقصير كيه؟چرا تو اين چند سال خشك شدن؟چرا يه كشوري كه اسمشو نميبرم تونست با مديريت و برنامه هاي به جا و درست مهار كنه اين مشكلو اما ما همچنان اندر خم يه كوچه ايم

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

خدا عمدا کسی رو نه خوشبخت میکنه نه بدبخت

یه قسمتش شانسیه

مثل دونه های درختا که پاشیده میشن رو زمین چندتاش سبز میشه چنتاش نه

دنیا خیلیش شانسیه ولی بی عدالتی عمدی نیس

بعدشم یه تیکش لیاقت خود آدماس 

نه منظورم یه نفر خاص باشه ولی لیاقت جمعی که همه فکرا رو بریزن رو هم

همون سوییس میگن یه روزگاری از بدبختم بدبخت تر بودن 

ولی  یه کاری کردن اقلا بچه هاشون خوشبخت شذن

ما اینجا همه نشستیم از یکی دیگه انتظار داریم از اول ما رو خوشبخت میافرید

اینو خوندم ک خداوند گاهی بنده های گناهکارشو‌ک ازشون قطع امید کرده مشغول دنیا میکنه و سریع حاجت رواشو ...

مگه این دنیا چند روزه که بخوایم اینقدر سختی بکشیم..؟وقتی هم کامل شدیم میبینیم پیر شدیم و جای سالم تو بدنمون نیست و آخرم میمیریم...

دقیقا الان توبرنامه دیوار یه پنت هاوس ششصد متری دیدم افسردگی گرفتم مثلا اوناچیکارکردن خدا اینجوری ...

عزیزم ۶۰۰متر که چیزی نیس کار برادرم این چیزاس طرف این پنت رو میده پسرش واسه خونه مجردیش ...ینی ببین چقد مال و اموال داره 

بعد تازگی ی خونه معامله کردن ۶۰میلیارد اصن میشه تصور کرد؟؟؟نه 

داداشم میگه بیای تو کار ما دیوونه میشی البته اون عادت کرده دیگه 

اینا یسری هاشون اصالتا پولدار بودن یسری هم پول حروم خوری کردن اینجوری شدن