2777
2789
عنوان

چراخدا بین بنده هاش تبعیض قائل شده

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 105 پست
عزيزم كشاورزي غلط مارو به اينجا روسونده بخش مصارف خانگي انقدر نميتونست مارو نابود كنه تمام درباچه ها ...

مصرف کشاورزی ۹۶ درصده هیچکسم اهمیت نمیده آینده بچه هامون فدای سیب زمینی وپیاز شده

نه آموزشی هست نه محدودیتی واسه کشاورزا

یاعلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ۶۰۰متر که چیزی نیس کار برادرم این چیزاس طرف این پنت رو میده پسرش واسه خونه مجردیش ...ینی ببین ...

واسه من همون ۶۰۰ مترم جای حسرت داره

ماتوی یه اپارتمان هشتادمتری اونا توی قصر😭😭😭

یاعلی

به نظرم اینکه همه چیو گردن خدا بندازیم غلطه ایران یکی از غنی ترین کشورهای دنیا از لحاظ منابع طبیعی و نفت و گازه اما به خاطر بی فکری و بی مسئولیتی مردم خود ایران منابعی که خدا بهمون داده رو داریم نابود میکنیم اما یه کشوری مثل ژاپن هیچ منبعی نداره و سالیانه کلی زلزله و اتشفشان و سونامی میاد اما دومین کشور پیشرفته ی دنیاست خدا تو قرآن گفته که هیچ قومی رو تغییر نمیده مگر اینکه خودشون تغییر کنن پس اشتباهات خودمون رو گردن خدا نندازیم

واسه من همون ۶۰۰ مترم جای حسرت داره ماتوی یه اپارتمان هشتادمتری اونا توی قصر😭😭😭

مثال گفتم عزیزم 

مثلا منم غصه ام میشه میبینم تمام دوستام با پارتی باباشون وفلان کسشون رفتن تو بهترین ادارات دولتی استخدام شدن ماهی سه چهار تومن میگیرن بعد من شاگرد اول دانشکده هنوز شرمنده پدر مادرمم نمیتونم تو چششون نگا کنم... 

همش بخاطر اینه که تو کشور ما خرافات جای عدالت و انسانیت رو گرفته تا کسی حرفی میزنه میگن خدا عذابت میده خدا بدش میاد 

تو کشوری که بجای عدالت خواهی از امتحان الهی گفته میشه بجای حقوق انسانی از حقوق اسلامی گفته میشه بجای احقاق حقوق از امامزاده پرستی گفته میشه 

چه انتظاری از خدا دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا صلح و دوستی محبت و انسانیت خواسته نه (جنگ جنگ تا پیروزی)

آنقدر ناشکری کرده و گفتیم ما مرد روزهای سختیم 

روزهای سخت در راه است(کی خسته است ...)

مگه این دنیا چند روزه که بخوایم اینقدر سختی بکشیم..؟وقتی هم کامل شدیم میبینیم پیر شدیم و جای سالم تو ...

خودمم تو اوج بحرانم ولی تو کتاب خارجی درمورد کاینات بود خوندم ک جهان از هرجا ببینه ضعف داری ازهمونجا وارد میشه و تینقد مشکل میده ک برطرفش کنی و بهتر شی

واستین نیمه اول که تموم بشه داور سوت رو که بزنه ما میریم تو زمین اونا

اونا میان زمیم ما

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست...