2777
2789
عنوان

چراخدا بین بنده هاش تبعیض قائل شده

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 105 پست

واقعا کسی که نخواد خودشو گول بزنه میفهمه که از آسمون عدالت نیفتاده وسط این دنیا

حالا این حرفا که امتحانه و اینا به نظر من برای گول زدن مردمه

شوهر من برای امتحان من بره با یه نفر من تف میکنم تو صورتش دیگه نگاشم نمیکنم

بعد خدا که آخره خوبی و فهمه میاد بنده را با بدبختی امتحان کنه؟ این چه خدایی میشه؟

من قبول ندارم حکمت و امتحانه

ولی خب قبول دارم که آدم تو اتفاقای بد میتونه چیز خوبم پیدا کنه 

این خوبه

ولی نه که دلیل بدبختی از اول این باشه که توش چیز خوب پیدا کنیم

دلیل بدبختی چیز دیگس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل من..بخدا الان چند ساله بر سر یه موضوعی که بینهااایت گرفتارمون کرده و هرچی داریم دوندگی میکنیم بر عکس میشه و هرکاری میکنیم بازم سر خونه ی اولیم..هرچی نمازهرچی قرآن...

دیگه هم من بریدم هم شوهرم..بخدا نه بدی کسی رو خواستیم نه کسی رو مسخره کردیم حتی خدا شاهده تا جاااایی که تونستیم از خودمون هم زدیم و به دیگران کمک کردیم...اما ..

واقعا بعضی چیزا بی عدالتیه..خیلی دلم گرفته..خیلی..فقط از خدا آرزوی مرگم رو دارم..

من خدا را دوست دارم ولی وقتی میبینم خودش در قران فرموده من به هرکس که بخواهم بی حساب نعمت میدم میفهمم اصلا عدالتی در کار نیست از  اول تا ازل اینها اعتقادم را سست میکنه.خدایا چرا؟

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم
من خدا را دوست دارم ولی وقتی میبینم خودش در قران فرموده من به هرکس که بخواهم بی حساب نعمت میدم میفهم ...

چون دوست داره😆

هیچی نگو الان خدا میزنه پس کله ت😉

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
من از وقتی خونه ها ی مردمو تو اینستا میبینم به شدت از زندگی ناامید میشم.واقعا چرا ؟ 

نبین جانم افسردگی میگیری یه درد به دردات اضافه میشه  😩😩

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
ما ازهمه دنیا بدبخت ترشدیم  چرا دعاهامون جواب نداره جنگ وخشکسالی وفقر وبدبختی  اونام خو ...

اره دیگه اخرشم بخاطر دوتلر مو باید بریم جهنم.    دیگه معنی عدالتو اینا برام عوص شده همش حسرت.   حاضر بودم تو افغانستان دنیا بیام ولی ایران ن