2777
2789
عنوان

چراخدا بین بنده هاش تبعیض قائل شده

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 105 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون سوييس  يا كشواريي كه از هيچ به همه چي رسيدن يه فرق اساسي با ماها دارن كه جاش اينجا نيست بحث بشه 

خدا بايد چيكار كنه برامون؟مگه خدا كشوراي ديگه كه الان ازشون حرف ميزنيم را از اول درست و حسابي ساخته تحويل مردمانش داده كه انتظار داريم براي ماهم همين كارو كنه

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
😊😊😊دقیقا چون ما دینمون اسلامه هر کاری ک کنیم کلی گناه مینویسن اروپاییا ک دینشون اینجوری نیس. &nbs ...

ما ازهمه دنیا بدبخت ترشدیم 

چرا دعاهامون جواب نداره

جنگ وخشکسالی وفقر وبدبختی 

اونام خوشی وارامش وراحتی

یاعلی
همون سوييس  يا كشواريي كه از هيچ به همه چي رسيدن يه فرق اساسي با ماها دارن كه جاش اينجا نيست بح ...

شوکول بحث امتحاناست که تمومی نداره خو. 😏😏😏

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
پس معلومه عراق نرفتی خدایی ایران از اونجا بهتره 😂

نرفتم ولی میدونم اونجا چه جوریه بازم میگم ایران بدتره از اینهمه خفقان خسته شدم چرا باید ایران اینجوری باشه چه گیری  افتادیم ما😢

شوکول بحث امتحاناست که تمومی نداره خو. 😏😏😏

چه امتحاني عزيزم 🤔🤔🤔

اين حرفا براي دلخوشي دادن به خودمونه 

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

همه چی رو نباید تقصیر خدا بدونیم ما بعضی هامون مردمان سخت کوش و دلسوز مملکت نیستیم بعضی هامون فقط میخوایم داشته باشیم اون هم با حداقل سعی

هر کس در کار خودش کم کاری میکنه البته منظورم همه نیس ولی خیلی ها اینجوری هستن

کمتر کسی از ته دل فقط و فقط برا آبادی مملکتش تلاش میکنه

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜
ما ازهمه دنیا بدبخت ترشدیم  چرا دعاهامون جواب نداره جنگ وخشکسالی وفقر وبدبختی  اونام خو ...

عزیزم از ماست که بر ماست تا پول بیت المال تو جیب اقا زاده ها میره بدبختیش برای ماست

والا ابادی رو هم خودمون باید اباد کنیم که ما شا الله به مملکتمون بزارید دهن من بسته بمونه😆

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
چه امتحاني عزيزم 🤔🤔🤔 اين حرفا براي دلخوشي دادن به خودمونه 

والا از بچگی همینو تو گوشمون خوندن. 😒😒

اینقد بدم میاد از این جمله.  😤😤😤😤

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....