2777
2789
عنوان

چراخدا بین بنده هاش تبعیض قائل شده

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ قومی تغییر نکرد مگر به همت مردمانش

مگه اروپا دوران سیاه نداشته

تغییر از خود آدم شروع میشه 

کتاب "چرا عقب مانده ایم" رو بخونید

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

منم واقعا علت این همه تفاوت و تبعیض قائل شدن بین بنده ها رو نمیدونم😒😒

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

من که عقلم با حکمت خدا جور در نمیاد 

به معتاد و کارتن خواب بدبخت بچه میده که بره بندازه تو خیابون به ما نمیده 

از اول بچگی هم همش داشته امتحان میکرده منو 

داغ دلم و تازه کردی😭

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
عزیزم شما از حکمت دنیا چی میدونی ؟

بسه تورو خدا همش شعار همش حکمت خدا قسمت خدا 

والا ما تو فقر بدبختی زندگی میکنیم تو همین حالم میمیرم 

پولدارا ام تو خوشی هاشون غرق میشن تو همون حالت خوشحالیشون عمرشون تموم میشه 

تا کی با حرفای شعارطور خودمونو گول بزنیم 😞

🌸💕

اگه فهمیدی به منم بگو😐نمیخواد سوییس رو بگی همین ایران اینقد پولدار و بی غم هست که جای دیگه رو مثال نزنیم. ولی بازم من واقعا خداروشکر میکنم .

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
تازه میدونی کیفش کجاس اونایکه تو رفاهن مثه اروپا برن بهشت ما جهنم😕

😊😊😊دقیقا چون ما دینمون اسلامه هر کاری ک کنیم کلی گناه مینویسن اروپاییا ک دینشون اینجوری نیس.  پس کلا ول معطلیم