2777
2789
عنوان

اینجا کسی ناراحتی قلبی داره

193 بازدید | 18 پست

من علاوه بر میترال که نارسایی و افتادگی داره 

دریچه تریکوسپید و pl هم نارسایی داره 

فشار ریویم لب مرزه 

و بطن چپم هم مقداری ضخیم شده 

فعلا چندتا دارو بهم دادن و آریتمی هم دارم؛ ضربانم تا ۲۰۰ می‌رسید 

EF ام ۵۵ هست که خداروشکر بد هم نیست ولی مرزیه 

من دوسال پیش که اکو دادم (جای معتبر و خیلی خوب) گفتن فقط افتادگی میتراله؛ 

خیلی برام عجیبه به فاصله دو سال اینطور شده باشم... 

کسی هست از تجاربش بگه؟ 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

چه عجیب من چهارسال پیش دو مورد اول شمارو داشتم از اون موقع نرفتم دکتر

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
چه عجیب من چهارسال پیش دو مورد اول شمارو داشتم از اون موقع نرفتم دکتر

بهتون نگفتن چند وقت یکبار اکو بدین؟🥲

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتون نگفتن چند وقت یکبار اکو بدین؟🥲

یک سال یکبار

ولی نرفتم دلم نمیخواد برم میترسم در حد چی 😶 چیزی که میدونم مال من مهم نیست ولی بالاخره چکاپ لازمه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
یک سال یکبارولی نرفتم دلم نمیخواد برم میترسم در حد چی 😶 چیزی که میدونم مال من مهم نیست ولی بالاخره ...

برید محض احتیاط 

به من گفتن ۳ سال ی بار بدی کافیه، اون موقع فقط میترال و آریتمی بود 

بعد چند وقت که حالم بد بود بعد دوسال اکو و تست ورزش دادم دیدم چه خبره

برید محض احتیاط به من گفتن ۳ سال ی بار بدی کافیه، اون موقع فقط میترال و آریتمی بود بعد چند وقت که حا ...

چقد بد🙁 استرس گرفتم ، من مشکل خاصی ندارم در فعالیت روزانم . به من گفتن سالی یه بار نمیدونم چرا . اونموقع که نوار قلب گرفتن ضربان قلبم ۱۳۴ بود البته بخاطر استرس بود که خیلی استرس میگیرم تو مطب 

چقد بد🙁 استرس گرفتم ، من مشکل خاصی ندارم در فعالیت روزانم . به من گفتن سالی یه بار نمیدونم چرا . او ...

الهی شکر که موردی ندارین 

باز هم محض احتیاط مراجعه کنید 

ولی من تو همه فعالیت ها به مشکل می‌خورم... 

الهی شکر که موردی ندارین باز هم محض احتیاط مراجعه کنید ولی من تو همه فعالیت ها به مشکل می‌خورم...

چه مشکلایی 

البته من تپش قلبم سریع میره بالا ولی بهش عادت کردم

چه مشکلایی البته من تپش قلبم سریع میره بالا ولی بهش عادت کردم

من درد زیادی دارم 

تنگی نفس 

اکسیژن پایین 

ضربان بالای ۲۰۰ 

از شدت این ها چندباری غش کردم 

عرق سرد 

خستگی مزمن 

فعالیت سنگین مثل چند دقیقه راه رفتن تو سربالایی باعث می‌شه دیگه نتونم قدم بردارم 

چند مدل داروی مختلف می‌خورم روزی چندبار 

به شما دارو دادن؟ 

چه مشکلایی البته من تپش قلبم سریع میره بالا ولی بهش عادت کردم

تا چند می‌رسه؟ 

من درد زیادی دارم تنگی نفس اکسیژن پایین ضربان بالای ۲۰۰ از شدت این ها چندباری غش کردم عرق سرد خستگی ...

اره داده بود چندتایی ، یکیش برای دردم بود چون بهش گفته بودم قلبم درد میکنه ( الان فهمیدم از استرسم بود) و برای اضطرابمم دارو داده بود و پروپرانولول۲۰ هم داده بود ولی الان هیچی نمیخورم

من درد زیادی دارم تنگی نفس اکسیژن پایین ضربان بالای ۲۰۰ از شدت این ها چندباری غش کردم عرق سرد خستگی ...

ببین اون درد احتمال زیاد از استرسه ، یعنی به مشکلت اصلا نباید فکر کنی من اونموقع ها که تازه رفتم بودم دکتر همش تو فکر قلبم بود و از اون طرفم قلبم بخاطر فکر و خیال درد میگرفت ، الان قلبم دردی نداره 

تنگی نفس هم تا حدی طبیعیه توی ما بهش فکر نکن

تپش قلبمون هم که علائم اصلیشه ، مال منم خیلی میره بالا و بدنمم خیلی داغ میشه

در ضمن اگه تحرک کمی دارین حتمااااا برین بلشگاه و بدنتون رو قوی کنید از وقتی میرم باشگاه تپش قلبم یکم بهتر شده

در ضمن اگه تحرک کمی دارین حتمااااا برین بلشگاه و بدنتون رو قوی کنید از وقتی میرم باشگاه تپش قلبم یکم ...

نه عزیزم تحرکم کم نیست 

مورد اینجاست که موقع پیاده روی طولانی هم رنگم می‌پره و حالم بد می‌شه؛ تست ورزش داخل مطب رو هم نذاشتن کامل بدم 

فعلا گفتن ورزش رو انجام ندم، در حد همین پیاده روی معمولی باشه