2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره هیچ جا برم

129 بازدید | 9 پست

چندروز خونه ی زن بابام بودم عمل کرده بود بهش رسیدم و شوهرم زنک زد شروع کرد داد بیداد طوری که صداش این ور گوشی شنیده میشد زن بابامم برگشت گفت پاشو برو خونه ت وقتی شوهرت راضی نیست .....اومدم خونه شوهرم برگشته میگه فکر کردم وقتی خونه نیستم زنم خونه منتظرمه نمیدونستم پا میشی می ری این ور اون ور گفتم مگه کجا رفتم ..این حرفو صبحی توی چت به زن بابام گفتم خیلی ناراحت شد گفت پاشو قهر کن بیا اینجا ما پشتت هستیم حالا نمیدونم برم نرم چون زن بابامم تازه عمل کرده میترسم شوهرم بیاد داد بیداد کنه حالش بدشه .. از طرفی یجورایی بهم تهمت زده چیکار کنم 

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا گفتم دارم میرم ولی دیگه واینستادم ببینم چی میگه

تانیا این داره شکنجت میده از نظر روانی ، خیلیی اخلاقای بدش زیاده (تاپیکاتو می‌خونم ) یه تصمیم جدی بگیر واسه زندگیت ، جسارت داشته باش ..

تانیا این داره شکنجت میده از نظر روانی ، خیلیی اخلاقای بدش زیاده (تاپیکاتو می‌خونم ) یه تصمیم جدی بگ ...

دقیقن شکنجه روحی ..خیلی اخلاقای دیگه هم داره اینجا اصلا روم نمیشه تاپیک بزنم بگم . 

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن