2777
2789
عنوان

باردارهای بالای 3️⃣0️⃣ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 72 پست
آخی الهی سالم نی نی تو به دنیا بیاری ، لطفا دعا کن منم سال دیگه نی نی دار بشم

ممنون عزیزم.

چشم دعاگوتم. 

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

سلام،من ۳۰ هفته ام،منو جاریم دقیقا با هم بارداریم،امشب خواهرشوهرم بهم گفت که به جاریم گفته از پاقدم بچه ی اون هست که من باردار شدم،شما جای من بودید ناراحت نمیشدید؟یا من هورمونام بهم ریخته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی الهی سالم نی نی تو به دنیا بیاری ، لطفا دعا کن منم سال دیگه نی نی دار بشم

به حق این ماه عزیز انشالله که تو هم دامنت سبز میشه 🤲🤲🤲

‍'تُـᥫ᭡ـو‌هَمانی‌که‌ #بَرایم‌ هَمه‌ای🔗💙⟅•°️️ 

سی هفته میشه نترس بگیر حداقل قبلش عکسش رو نشونش بده

اره باید همین کارو کنم 

طفلی خیلی اعصابش خورده 

از این ورم ابرو هامو کاشتم اصلا جون ندارم برم بیرون کلا سر گیجه دارم

عزیزم😁من ورم نکردم، فقط سنگینم، دیگه نمیتونم ادامه بدم😫

لک هم اوردی؟؟خودم ورم نکردم تو دست و پامو  حس میکنم ببینیم ورم آورده من هنوز لک‌ جدید نیاوردم اما لک بارداری قبلیم که مونده بود یکم پر رنگ شده فقط دعا میکنم دیگه لک‌نیارم

کاش منم زود برسم به ۳۰

تا ۳۰ زود میگذره، بعدش دیگه نمیگذره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام،من ۳۰ هفته ام،منو جاریم دقیقا با هم بارداریم،امشب خواهرشوهرم بهم گفت که به جاریم گفته از پاقدم ...

محلش نزار بزار هرچی می‌خواد بگه میخواسته حرصت بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

من ۳۶ هفته هستم پاهام شدن عین بادکنک باد شده خیلی هم درد میکنن کفشام هیچ کدوم پام نمیره دیگه شوهرم میگه بریم کفش بخریم حیفم میاد واسه دو سه هفته کفش بگیرم بعدش به دردم نخوره

خواهرم تازه رفته تو هشت ماه نمی‌دونم چند هفته میشه؟؟طفلی استراحت مطلقه به من میگه سیسمونی بخرم منم م ...

۳۰ رو رد کرده.

عزیزم، ان شاءالله به سلامتی نی نی شو بغل بگیره.

بگو آنلاین بخره، من همه چیزامو آنلاین گرفتم