2777
2789
عنوان

باردارهای بالای 3️⃣0️⃣ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 72 پست
سلام عزیزم خوبی؟؟؟؟چه خبر؟مدرسه میری ؟من که تا فردا مرخصی بدون حقوقم بعدشم مرخص زایمانراسی زایمانت ک ...

سلام عزیزم. ممنونم، تو چطوری؟

من مهر و آبان رو که استعلاجی بودم. آذر و دی و بهمن رو به عنوان معاون رفتم مدرسه. از اسفند هم مرخصی زایمانم شروع شد.

زایمانم رو دکتر زده ۲۶ فروردین ان شاءالله. پیش دکتر زهرا علامه میرم، قراره صدوقی زایمان کنم ان شاءالله.

تو کی هست زایمان و دکترت؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. ممنونم، تو چطوری؟من مهر و آبان رو که استعلاجی بودم. آذر و دی و بهمن رو به عنوان معاون رف ...

قربونت

راستش من تو سونو سی هفتگی بهم گفتند کلیه بچه مشکل داره تو تاپیکامم هست.یکم استرس اونو دارم.

زایمانت طبیعیه؟من سزارینم ولی هنوز تاریخ دقیق نگفته بهم

بیمارستان مهرگان میرم دکترم میترا شرافت بود فعلا رفته مسافرت احتمالا سر زایمانم خواهرش باشه

قربونتراستش من تو سونو سی هفتگی بهم گفتند کلیه بچه مشکل داره تو تاپیکامم هست.یکم استرس اونو دارم.زای ...

رفتم خوندم. ان شاءالله که خیر و سلامتیه، نگران نباش. شب های قدر، یه چیزی نذر کن، ان شاءالله که مشکلی نیست.

نه من سزارینم، زایمان دوممه، قبلی رو هم سزارین بودم. من ۳۰ هفتگی دکتر برام تاریخ زایمان زد. 

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
رفتم خوندم. ان شاءالله که خیر و سلامتیه، نگران نباش. شب های قدر، یه چیزی نذر کن، ان شاءالله که مشکلی ...

قربونت برم دعا کن تو این شبا برام.نذر هم کردم 

من تازه ۱۶ ام برم دوباره مطب احتمالا تو همون هفته بگه بیا عمل

قربونت برم دعا کن تو این شبا برام.نذر هم کردم من تازه ۱۶ ام برم دوباره مطب احتمالا تو همون هفته بگه ...

چشم عزیزم دعاگوتم. تو هم منو دعاکن.

ان شاءالله به سلامتی و خوشی زایمان کنی😍

فدات شم انشالله تو اردیبهشت عکس نی نی همدیگه رو میبینیم😍😍😍

ان شاءالله😍

ببخشید عزیزم میشه یه مرکز آی وی اف عالی بهم تو اصفهان معرفی کنید ممنون میشم

عزیزم من پویش توی شهرک سلامت تیم دکتر کلانتر میرفتم و اونجا جواب گرفتم

عزیزم من پویش توی شهرک سلامت تیم دکتر کلانتر میرفتم و اونجا جواب گرفتم

ببخشید ای وی اف برا تعیین جنسیت صد در صدی؟خطا نداره؟

و اینکه من ساکن خود اصفهان نیستم کدوم دکتر کلانتر را میگین؟

ببخشید ای وی اف برا تعیین جنسیت صد در صدی؟خطا نداره؟و اینکه من ساکن خود اصفهان نیستم کدوم دکتر کلانت ...

بله صد در صدی هست، ولی اینطور نیست که براتون جنین پسر یا دختر تشکیل بدن. جنین ها تشکیل میشه و با بررسی کروموزوم متوجه میشن که دختره یا پسر و جنین های پسر رو براتون انتقال میدن.

دکتر اسدالله کلانتری. یه تیمن، چندین متخصص زنان هست که زیر نظر دکتر کلانتر هستن.