2777
2789
عنوان

باردارهای بالای 3️⃣0️⃣ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 72 پست
سلام،من ۳۰ هفته ام،منو جاریم دقیقا با هم بارداریم،امشب خواهرشوهرم بهم گفت که به جاریم گفته از پاقدم ...

چرا ناراحت میشدیم البته خودمم باردارم😁دیگ نمیدونم هورمون های منم تاثیر داره یانه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از علائماتونم بگید کنجکاوم جنسیت بچمو بدونم

من تهوع نداشتم.

خیلییی گرممه.

خوراکی و غذای خاصی هم علاقه نداشتم.

بچم پسره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
۳۰ رو رد کرده.عزیزم، ان شاءالله به سلامتی نی نی شو بغل بگیره.بگو آنلاین بخره، من همه چیزامو آنلاین گ ...

همچنین عزیزم 

یکم دستشون خالیه انگار آنلاین گرون در میاد 

توکل بر خدا فقط لباس وخوردریر میخاد 

میشه شما بگین چیا خریدین یا اگه لیست دارین اینجا عکس بزارین

سلام،من ۳۰ هفته ام،منو جاریم دقیقا با هم بارداریم،امشب خواهرشوهرم بهم گفت که به جاریم گفته از پاقدم ...

ول کن بابا.

خودت و بچتو عشقه‌ .

با این چیزا اوقاتتو تلخ نکن

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
خیلی لطف میکنی عزیزم ایشالا که شما هم به سلامتی و شادی زایمان کنید و نی نی تون رو بغل بگیرید و همیشه ...

فدا عزیزم

زایمان کردم گلم بچم یک ماهشه الان 🥹❤️

‍'تُـᥫ᭡ـو‌هَمانی‌که‌ #بَرایم‌ هَمه‌ای🔗💙⟅•°️️ 

لک هم اوردی؟؟خودم ورم نکردم تو دست و پامو حس میکنم ببینیم ورم آورده من هنوز لک‌ جدید نیاوردم اما لک ...

نه من خیلی لاکچری باردار میشم😆

نه ورم، نه لک، نه ترک

ولی دمارم در میاد تا باردار شم