2777
2789
عنوان

یه شوهر نچسب و گنداخلاق دارم به ستوه اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3905 بازدید | 158 پست
میتونی طلاق بگیری ؟

شرایطشو دارم دلم میسوزه براش چون همیشه بد نیست فقط موقع عصبانیت اینجوره

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا اشتباه میکنی براش دل میسوزونی.خداشاهده این قدر با نداریاش با بی حوصلگی هاش با همه چیش ساختم د ...

شوهر منم همینه 

من مجردی خوبی داشتم اومدم با کسی ک هیچی نداشت

الانم گاهی دعوا میکنیم نمیزاره رو تخت جام بخوابم مجبور میشم بالش بردارم برم پذیرایی

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
تا دلت بخواد.. دلم تیکه تیکه شده از دستش

چندسالشه ؟ قبل بچه هم همین بود؟

نه به این شدت نبود شاید سالی یکی دو بار دعوا داشتیم.میگم که رفته رفته بدتر شد

یعنی بچه کمک نمیکنه رفتارش بهتر شه 

جالبه مامانم میدونه اخلاقشو ولی میگه بچه بیار تنها نمونی

من که به حرف مامانم رفتم هر روز دارم خودمو لعنت میکنم

بچت چندسالشه ؟

شرایط جدا شدن نداری؟

هنو میخاستم بیاپ تاپیک بزنم برا بد اخلاقیش ک دلم یکم آروم بشه و ببینم تنها هستم یان   ؟؟و اینکه چقدر اسی شبیه متی ک دل رحمین و منم نمیتونم ولش کنم چون چیزی برامون کم نمیزاره فقط بعضی موقعها عصبی میشه و با بچه هام کل کل میکنه رو مخمه و رو خودم کار میکنم ولی بعضی موقعها اصلاااا حوصلشو ندارم ک کلافه میشم 

[QUOTE=375727505]بچت چندسالشه ؟ شرایط جدا شدن ده سالشه.نه شرایطش ندارم

خدا کمکت کنه ان شاءالله

هنو میخاستم بیاپ تاپیک بزنم برا بد اخلاقیش ک دلم یکم آروم بشه و ببینم تنها هستم یان ؟؟و اینکه چقدر ...

عزیزم این دلسوزی بلای جونم شده کاش دل رحم نبودم 

ولی نمیتونم ولش کنم حس میکنم بعد من به فنا میره باور کن کسی نمیتونه تحملش کنه