2777
2789
عنوان

یه شوهر نچسب و گنداخلاق دارم به ستوه اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3905 بازدید | 158 پست
من تا وقتی پسرم‌ آسمونی نشده بود برام‌ همه‌چیز مهم بود لباسش رفتارش حتی خط ریشش غذا خوردنش و و و همی ...

تو از خوبان و مقربینی انشا الله .

ازت میخام دعام کنی من خیلی جوش میزنم

نه عزیزم من زندگیم تز بیرون بدک نیس ینی شاید خیلیا بگن چه ازدواج توپی کرد ولی از درون داغونه

منم چند تا از دویتام همینطورن از بیرون زندگیشون عالی دیده میشه ولی از باطن یه چیز دیگس....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این دلسوزی بلای جونم شده کاش دل رحم نبودم ولی نمیتونم ولش کنم حس میکنم بعد من به فنا میره باور ...

چرا اینا آدم نمیشن؟؟   چرا زندگی رو به زن و بچه تلخ میکنند واقعااااا

تو از خوبان و مقربینی انشا الله .ازت میخام دعام کنی من خیلی جوش میزنم

ای خواهرررررر کدوم خوبی.

خدا کنه اینجوری که میگی باشم..

محتاجم به دعات گلم 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
جدا شدی؟

اره عزیزم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

عزمزمه شوهر الانت خوبه

اره گلم خدا رو شکر یه انسانه واقعیه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد