2777
2789
عنوان

یه شوهر نچسب و گنداخلاق دارم به ستوه اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3905 بازدید | 158 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد خوبه که صبوریشوهر منم حیلی فحاش و عصبیما رسما هر روز عمرمون همراه شکنجه هساونقد سخته زندگیم گاهی ...

من تا وقتی پسرم‌ آسمونی نشده بود برام‌ همه‌چیز مهم بود لباسش رفتارش حتی خط ریشش غذا خوردنش و و و همیشه دنبال این بودم که بهترین باشه همه‌جا بعد که دیدم خیانت میکنه دگخ بیخیالش شدم وقتی هم پسرم رفت دیگه کلا زدم به در بیخیالی اصلا و ابدا برام‌ هیچ چیزش مهم نیست حتی خیانتایی که بهم میکنه.

حتی طرز لباس پوشیدنش

از یه‌جایی به بعد وقتی بسپاری بخدا واگذارش کنی دیگه خداذصبرتو چند برابر میکنه انگار میگه سپردیش بمن تو کاریت نباشه خودم جوابشو میدم دیگه سِر میشی نسبت به همه چی.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
اصلا نمیخوام کسی رو قضاوت کنم چون من تو زندگی کسی نیستم اما واقعا چطور میشه که می‌ذارید توهین بکنه ش ...

اولا چطور اینقدر جسارت داشتی که بزنی تو گوشش؟؟ هرچی باشه اگه مرد سیلی بخوره کمر زن می‌شکنه چطور شوهرت پرتت نکرد بیرون؟؟  در ضمن همه مردا مثل هم نیستن اگه شوهر تو جواب سیلی رو‌نداد ممکنه یه شوهر دیگه چپ و راستت کنه. از نظر من مردی که سیلی بخوره خیلی نچسبه.

مثل ما.مامانم نزاشت میخواستم تو نامزدی ازش جدا شم که ایکاش میشدم

ایکاش منم نامزدی جدا میشدم ۸ سال عمرم نابود نمیشد

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
تا بچه نداری یه فکری کن من به خاطر بچم مجبورم به تحمل.هر روز بدتر از دیروزشه

اخه روانشناس میگه اگه بقیه چیزاش خوبه باهاش راه بیا این الگوی رفتاریشه

از یه طرفم دلم براش میسوزه واقعا😔

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
تا بچه نداری یه فکری کن من به خاطر بچم مجبورم به تحمل.هر روز بدتر از دیروزشه

جلوی بچه بی احترامی میکنه ؟

برای کی دلت میسوزه؟ دلت برای خودت بسوزه

چون خیلی بدبختی کشیده نمیدونم انگار یه بیماری هست که دلم نمیاد ترکش کنم انگار عذاب وجدان می گیرم

اخه روانشناس میگه اگه بقیه چیزاش خوبه باهاش راه بیا این الگوی رفتاریشهاز یه طرفم دلم براش میسوزه واق ...

به خدا اشتباه میکنی براش دل میسوزونی.خداشاهده این قدر با نداریاش با بی حوصلگی هاش با همه چیش ساختم دیشب سر هیچی داشت از خونه پرتم می‌کرد بیرون