2777
2789
عنوان

یه شوهر نچسب و گنداخلاق دارم به ستوه اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3905 بازدید | 158 پست
این یعنی براشون مهم نیستیم یعنی از ته دل دوستمون ندارن که اگه دوست داشتن نمیزاشتن چندروز ناراحت باشی ...

اره شوهر منم اینجوره . خدا کمک کنه راهو نشون بده

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چطوری میتونی من عصبی میشم دعوامون میوفته سیلی میخورم ازش ولی هیچوقت به جایی نرسیدم که بگم خدا جو ...

خدای نکرده روزی از چشمت بیفته به‌حرفم میرسی

من تو دعوا کلام‌نمیکنم هر چی اون بگه حتی کتک بخورم آخ نمیگم و این بیشتر حرصشو در میاره بیشتر آتشی میشه

یه بار سر یه موضوع گفت زن داداشم جواب داداشمو میده که دعواشون بالا میگیره گفتم خوب کاری میکنه زن داداشت گفت تو چرا هیچوقت جواب من نمیدی گفتم‌ جواب ابلهان خاموشیست 

یه چند لحظه واقعاً واقعاً سکوت کرد و رفت تو فکر بعد گفت حرف حق جواب نداره درسته ازون روز کمتر باهام کل کل میکنه..

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
من چون حس میکردم زندگی خیلی سختی داشته یکم مدارا میکردم باهاش انگار دست خودش نیست

خب به نظرم یه بار که همه چیز آرومه ،حالش خوبه،رو به راهه با درستی حرفاتو بهش بزن 

بعد هم اینطور نباشه که سرزنشش کنی تا دوباره گارد بگیره 

فقط از احساسات خودت بگو 

اینکه وقتی فحش میده چقدر حالت بد میشه و... 

اینکه چقدر مهمه که حرمت ها شکسته نشه 

اینکه دوست نداری بخاطر همچین چیزی زندگیتون خراب بشه و...

🌱✨

اهان آخه بعضیا اول خیلی خوب و خوشن بعدها حرمت ها شکسته میشه من از این قسمت ازدواج خیلی میترسم که روم ...

ببین خانواده خیلی تاثیر داره خییییییییییییییلی شوهر منم پدرش کارتون خوابه مامانشم سیاست مدار شوهرمو گرفته تو مشتش ما با عشق ازدواج کردیم ولی اون عجوزه اینقدر دخالت‌های بیجا کرد ک همه حرمتا بینمون شکست الآنم ب ریشمون می‌خنده 

توام فحش بده بعد یه مدت از فحشات زده میشه فحش نمیده دیگه🥲😐🌹

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

خدای نکرده روزی از چشمت بیفته به‌حرفم میرسیمن تو دعوا کلام‌نمیکنم هر چی اون بگه حتی کتک بخورم آخ نمی ...

چقد خوبه که صبوری

شوهر منم حیلی فحاش و عصبی

ما رسما هر روز عمرمون همراه شکنجه هس

اونقد سخته زندگیم گاهی که فقط آرزو میکنم بمیرم

خب به نظرم یه بار که همه چیز آرومه ،حالش خوبه،رو به راهه با درستی حرفاتو بهش بزن بعد هم اینطور نباشه ...

اره باید تلاش کنم گفتگو کنم 

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
توام فحش بده بعد یه مدت از فحشات زده میشه فحش نمیده دیگه🥲😐🌹

گاهی انقدر عصبیه که منم فحش بدم بلند میشه حمله میکنه