2777
2789
عنوان

شما جای من باشید چیکار میکنید

78 بازدید | 6 پست

دخترا من تو یه کانالی یه مسؤلیتی رو قبول کردم 

یه سری مطالب میذاشتم که ممبرا خیلی دوس داشتن

کارمم دلی بود اصلا پولی نمیگرفتم 

ولی مدتیه حس میکنم خیلی درگیر این کاناله شدم و وقتم خیلی میره و حتی ذهنمم زیادی درگير شده‌ 

از اونجایی ام که بهشون قول دادم عذاب وجدان میگیرم ول کنم برم 

شما جای من بودین چیکار میکردین؟ 

جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بداريد و به خود مهر بورزيد و ارج و ارزش نهيد در زندگی بيرونی نيز همين حالات آشكار خواهد شد.اگر طالب عشق بيشتری هستيد به خود عشق بورزيد، اگر خواهان پذيرفته شدن هستيد خود را بپذيريد و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شماريد همان سطح احترام را از هستی فراخواهيد خواند💙

میرفتم وقت و زمان مهم ترین سرمایه زندگیته

مشکل اینه خیلی آدم فکری هستم 

عذاب وجدان میگیرم ای خدااا😐😐😐

جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بداريد و به خود مهر بورزيد و ارج و ارزش نهيد در زندگی بيرونی نيز همين حالات آشكار خواهد شد.اگر طالب عشق بيشتری هستيد به خود عشق بورزيد، اگر خواهان پذيرفته شدن هستيد خود را بپذيريد و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شماريد همان سطح احترام را از هستی فراخواهيد خواند💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اینه خیلی آدم فکری هستم عذاب وجدان میگیرم ای خدااا😐😐😐

عزیزم چی مهم تر از خودت و وقتت؟ 

وقتت رو رایگان در اختیار یه عده میذاری؟ 

این عذاب وجدان معمولا باهاش آدم کاری پیش نمیبره🩵

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

عزیزم چی مهم تر از خودت و وقتت؟ وقتت رو رایگان در اختیار یه عده میذاری؟ این عذاب وجدان معمولا باهاش ...

آره واقعا درست میگی... 

خودمم خیلی سر این موضوع عصبی شدم 

پس ولش میکنم 

آره واقعا درست میگی... خودمم خیلی سر این موضوع عصبی شدم پس ولش میکنم

کار خوبی میکنی گلم

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

کار خوبی میکنی گلم

مرسی عزیزم ❤️