به شدت با شما رقابت میکنه وب شما حسادت شدید داره حتی ب مدل گوشیتون حسودی میکنه و ادم عقده ای و تازه ب دوران رسیده ایه ازاینا.ک هیچی ندارن ولی کلاس الکی میزارن..اگ همچین ادمی اونجا باشه برای اینکه بساط فخرفروشیشو جمع کنید چی میگید یا چیکار میکنید ب جز کم محلی چکار میکنید.دنبال یه روش کارساز و خلاقانه هستم. تاالان کم محلی کردم ولی حس میکنم داره بم توهین میشه خصوصا منو مخاطب قرار میده بااینکه ب لحاظ مالی و فرهنگی و اخلاقی خیلی پایینتره ولی انچنان اعتماد ب نفسی داره ک ادم دود از کلش بلند میشه..
گزینه اولم نرفتنه جایی که بهم بد میگذرهگزینه دومم بی محلی اگه اونم جوابگو نبود فخر فروشی متقابل و به ...
خب نقطه ضعف ک خیلی زیاد داره. من بیشتر دلم براش میسوزه تا اینکه بخوام روشو کم کنم. خیلی دوس دارم بدون توهین یه کاری کنم سرش ب سنگ بخوره. تو جمع با جاریاش پچ پچ میکنه درگوشی حرف میزنه بعد زل میزنه به ادم میخنده هربار میبینیش از قبل چاقتر شده ولی میگ رژیمم. 😑
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم آدمی که شعور نداره رو فقط باید با زبون خودش متوجهش کرد
ب نظرت من دارم اشتباه میکنم راجب حسادتش؟چند وقت پیشا خونه مامانم بودم. اون طرفم بود. ب مامانم گفتم مامان کی میای بریم بازار.. یهو طرف با یه حالت عصبی برگشت گف چیییییکاررر کنییی بازار.. گفتم لباس ندارم بخرم😐 گفت چیکاررر کنی لباسو..😐 خیلی لحن عجیب و عصبی و طلبکار طوری داشت خیلی تعجب کردم. گوشیم قدیمی بود ولی قصد نداشتم عوض کنم هی هربار منو میدید میگف گوشیتو عوض کن قدیمی شده منم رفتم عوض کردم بعد از اون هربار منو میبینه میپرسید گوشیتوچند خریدی مدلش چیه ینی هربار اینو میپرسه ها اخرشم رفت دقیقا یه مدل بالاتر از گوشی من خرید ک مثلا تورقابت بامن شکست نخوره😐همین چند شب پیشم خونه مامانم بودیم رفتم تواتاق هنوز ننشسته بودم یهوباصدای بلند منو مخاطب. قرار داد گف فلانیییی من یه شلوار خریدم هشتصددددد تومن چشاشم گرد میکرد. چون من ی شلوار توسی پام بود میخاس بگه منم ازاینا دارم. کلا یه طوریه ک میخاد ب همه ثابت کنه فلان چیزو داره.. تواون اتاق یه 8نفری بودیم ولی فقط پزشو بمن میداد رفتارای دیگ هم داشته ولی دیگ نمیگنجه بگم. بنظرت این حرکات نشونه چیه
عزیزم این آدم خودشیفته هست اینکه شما رعایتش رو میکنی و قهوه ایش نمیکنی رو اینجوری برداشت میکنه که ضع ...
.. باورت نمیشه اگ بگم. اول بار ک اومد خونه من مهمونی. بعد غذا خوردن و اینا برگشت بمن گفت من فک میکردم تو هیچی بلد نیستی. 😐😐😐😐من چون ادم کم حرف و ساکتیم اینطوری برداشت کرده بود ک اره هیچی حالیم نیست. منم عوضش چند بار تو گروه ریدم بهش جرات نمیکنه کل کل کنه باهام حالا باید دوباره تربیتش کنم