2777
2789
عنوان

چاقی سریع

131 بازدید | 16 پست

سلام خانوما 

لطفا اگر راه کاری بلدید برای چاقی بگید مدت زیادی بیمار بودم وزن زیادی از دست دادم و جیران نشده…

بگید چطور چاق بشم ؟! هرچیزی دارو دکتر غذای خاص هرکاری بلدید

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

میگن سویق چاق میکنه میخوام بعدشیردهی بخورم جنازه شدم

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن سویق چاق میکنه میخوام بعدشیردهی بخورم جنازه شدم

ایشالا هر دو سلامت باشید امیدوارم نتیجه بده

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
فقط بخور تا میتونی بخور چاق میشی آجیل میان وعده با خرما و گردو بخور خیلی تاثیر داره

فایده نداره انگار بعد از مریضیم عوض شدم از داخل به چیزی داغون شده💔😂🥲

ایشالا هر دو سلامت باشید امیدوارم نتیجه بده

ممنون عزیزم همچنین🌺🌹

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
انترامیل بگیر از داروخانه ببین چ جوری میشی منم میخوام بگیرم

الان یه سرچ کردم 

باید پودر باشه؟!

کدوم مکملش میگیری؟!

انترامیل بگیر از داروخانه ببین چ جوری میشی منم میخوام بگیرم

منظورم فیبره یا پروتئینش یه استانداردم دیدم کدوم بگیریم؟!

والا منم از خیلی ها شنیدم با این چاق شدن عزیزم فقط باید ۳ تا بخوری بزار از دوستم بپرسم عکسشو میزارمم ...

لطف میکنی خدا خیرت بده💘💘