2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی و یه سئوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 81 پست
من کتابشو خوندم شبیه کدوم داستان بود؟

یه جاش نوشته بود که فلانی رفته بود کربلا اونجا یه پیرمرد ناشنوا و بهش سپردن چندروز مواظبش باشه همه جا ببرتش بخاطر این عملش اون دنیا چندسال کارای بدش رو بخشیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اسی اشتباه کردی ک ندادی بهش ...جالا تو ک نخواستی طلا یا جواهر بدی چند دس لباس بچگونه حالا نو ی ...

شاید ،لباسها همه نو بود از مغازه خودمون آورده بودم ،اما گویا یکی از بچه های اینجا بهش کمک کرده بود و بعداً فهمیده بود دروغ گفته

شاید ،لباسها همه نو بود از مغازه خودمون آورده بودم ،اما گویا یکی از بچه های اینجا بهش کمک کرده بود و ...

از کجا فهمیده رفته طرفو از نزدیک دیده .اینو خیالت راحت تا کسی محتاج نباشه غرورش اجازه نمیده درخواست کمک کنه 

وای منم ترسیدم گفتم نکنه منم اینجوری واسم پیش اومده نمیدونم وای خدا. وای چطوری جواب بدیم اون دنیا خد ...

خب دیدی که وجدانش اومد گفت منظوری نداشته و تموم شد

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
یعنی خدا این همههههههه سخت گیره

این جور وقتا این ذکرو بگو 

استغفرالله ربی و اتوب الیه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

از کجا فهمیده رفته طرفو از نزدیک دیده .اینو خیالت راحت تا کسی محتاج نباشه غرورش اجازه نمیده درخواست ...

چند سال پیشم تو همین سایت کمک مالی کردم معلوم شد کلاه بردار بوده،حتی نی نی یار هم اعلام کرد ،راستش ترسیدم ،نمیدونم شایدم اشتباه کردم،الانم کاربریش تعلیقه،مثل اینکه گزارشش رو داده بودن به نی نی یار اونم تعلیقش کرده

برنامه اش مزخرفه . خدا خودش میگه کسی اون دنیا رو ندیده بعد اینا داستان درست میکننن.

اون دنیا = بهشت و دوزخ (جهنم) 

که بعد از مرگ همه انسان ها و بعد از برپایی قیامت، هر کس داخل یکی از این دو میشه. 

یک حائل و فاصله ای هست بین زندگی و بهشت و جهنم، به اسم برزخ؛ این عالمی هست که اموات از زمان مرگ تا قبل از برپایی قیامت داخلش هستند و فکر نمی کنم جایی اسم اومده باشه که نمیشه برزخ رو دید. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
خب دیدی که وجدانش اومد گفت منظوری نداشته و تموم شد

فک کن ادم منظور داشته باشه وای چی میشه چقدراینجوری واسمون پیش اومده منظور داشتیم وتظاهرکردیم که منظورنداشتیم😭

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.