2777
2789
عنوان

خونه تکونی برای مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره های مرتبط با اصول ارتباط موثر رو شرکت کن ، مدیریت روابط زوجین رو آموزش ببین چه پولی چه رایگان چ ...

واقعا چقدر دلم برا زن میسوزه که انقدر باید دوره بره ،سیاست به خرج بده ،فلان کنه بهمان کنه که چی بشه؟ 

که مرد ازش راضی باشه،که بتونه راضی نگهش داره که از زندگیش سرد نشه 

پس کی ما رو راضی نگه داره؟

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

[QUOTE=375690852]ببین اگه شوهرت حساسه برو ولی عملن کاری نکن مثلا یه میز تی وی رو پاک کن یا هم کلن نرو بگو مریضم[/QUOT

خداشاهده من بدنم خیلی ضعیفه لاغر مردنی و مریضم اصلا جون ندارم

اونا هم پول میگیرن کار میکنن ! خانواده شوهر مجانی میخوان!

والا بقران فک میکنن دخترا تو جوب بزرگ شدن فقط پسرای خودشون خانواده دارن.بخدا دخترا خودشون عزیز یه خانواده ان از زیر بته به عمل نیومدن که خانواده پسرا فک میکنن حمال گرفتن.عنترا

واقعا چقدر دلم برا زن میسوزه که انقدر باید دوره بره ،سیاست به خرج بده ،فلان کنه بهمان کنه که چی بشه؟ ...

اره واقعا من از اون روزی که ازدواج کردم با این خانواده یه روز خوش ندیدم.همش پر کردن شوهرم.افسردگی و ناراحتی و بیماری‌های ناشی از اعصاب و اینا

اره واقعا من از اون روزی که ازدواج کردم با این خانواده یه روز خوش ندیدم.همش پر کردن شوهرم.افسردگی و ...

بچه داری؟ 

چرا انقدر طلاش برای موندن و درست کردن وقتی طرفت نخواد؟ 

مگه ما زنا چی کم داریم که انقدر باید کوتاه بیایم؟

والا بقران فک میکنن دخترا تو جوب بزرگ شدن فقط پسرای خودشون خانواده دارن.بخدا دخترا خودشون عزیز یه خا ...

اینا همین طورین

مادرشوهرم من همیشه راجع یه دخترا میگه خیلی پرررو و پرتوقعن.اگه یه دخترو حتی اگه عقد کرده بودیم نخواستیم خیلی راحت پسش میدیم

بچه داری؟ چرا انقدر طلاش برای موندن و درست کردن وقتی طرفت نخواد؟ مگه ما زنا چی کم داریم که انقدر بای ...

اره یه دختر دارم.خداشاهده خودمم خسته شدم.مامانم همش میگه میدونو خالی نکن دشمن شاد نشیم ولی من دارم نابود میشم

اره یه دختر دارم.خداشاهده خودمم خسته شدم.مامانم همش میگه میدونو خالی نکن دشمن شاد نشیم ولی من دارم ن ...

دشمنو شاد نکنیم به قیمت اینکه خودمون از تو بسوزیم 

عزیزدلم من شرایط تورو نمیدونم ولی اگه میتونی انتخابی رو بکن که راحت تری مگه چندبار زندگی میکنیم که همین یبارشم با خون دل و با سیلی صورت سرخ کردن زندگی کنیم