2777
2789
عنوان

خونه تکونی برای مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تبدیل به وظیفه نکنیم ،ما اصلا تو شهرمون از این چیزا نداریم بعضی وقتا تو این سایته میبینم پشمام می ...

اوهوم

اینم چون فعلا یه دونه عروسه و خواهر هم نداره،بدتره اوضاعش متاسفانه.

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

اینکه شوهرمو پر می‌کنند ازم بد میگن چیکار کنم؟

اتفاقا بهتر عزتت و احترامت پیش شوهرت بیشتر هم‌میشه اگه نری کار نکنی عزیزتری برای شوهرت هیچ مردی از زنی که خودش در جایگاه کلفت خونه مادرش ببینه خوشش نمیاد مگر اینکه اون مرد زنش رو نخواد

چطوری یاد بگیرم؟خیلی بهم ریختم

دوره های مرتبط با اصول ارتباط موثر رو شرکت کن ، مدیریت روابط زوجین رو آموزش ببین چه پولی چه رایگان چه پادکست دوره های هر استادی که تونستی با ادبیاتش ارتباط بگیری رو دنبال کن 

من خودم ویدیوهای دکتر حبشی رو می‌دیدم شما ممکنه با یکی دیگه ارتباط بگیری ، اگر دکتر حبشی رو میخوای ببینی سرچ کن مجتمع شاهدان سایت دکتر حبشی میاد ، از قسمت محصولات تیتر ها رو بخون بیا پایین سه تا ویدیو هست همسفر تا بهشت اینو با شوهرت بشین ببین ، یه ویدیو هست اصول درخواست اینو تنها ببین ، بقیه رو هم هر کدوم بر اساس نیازت دنبال کن 

من خودم به شخصه  دکتر حبشی برام کافی بود شما ممکنه بگی نه با یکی دیگه ارتباط میگیرم مهم اینه در معرض آموزش باشی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اتفاقا بهتر عزتت و احترامت پیش شوهرت بیشتر هم‌میشه اگه نری کار نکنی عزیزتری برای شوهرت هیچ مردی از ز ...

واقعا ؟

آخه حس می کنم اینطوری پیش شوهرم میگن.اونم خجالت زده میشه و از من سرد میشه

واقعا ؟آخه حس می کنم اینطوری پیش شوهرم میگن.اونم خجالت زده میشه و از من سرد میشه

معلومه عزیزتر میشی

من کلی کمک میکردم

مادرشوهرم احترام جاری هایی که برای قیافه میومدن روبیشتر داره 

منم کارنمیکنم کلا توان ندارم خونه ام زیاد کار کنم مرئض میشم تا ی مدت  شوهرم بهشون میگه اون عروسه وظیفش نیست جاش منکه بچتم کمک میکنم مثلا فرشا و دیوارو کابینارو شوهرم انجام میده

واقعا ؟آخه حس می کنم اینطوری پیش شوهرم میگن.اونم خجالت زده میشه و از من سرد میشه

نه اتفاقا برعکس اصلا اصلا حرفای اینجوری روی مرد تاثیر برعکس میذاره 

تو خودت باید جایگاه ات برای شوهرت مشخص کنی نه خانواده اش 

با کار کردن برای مادرش جایگاه ات میشه همون کلفت و کنیز خونه مادرش 

با کار نکردن میشی عروس خونه 

هروقت مهمون بودی در حد سفره چیدن ترشی و سالاد درست کردن کمک کن والسلام