2777
2789
عنوان

خونه تکونی برای مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا مادرشوهر ایرانیو درک نمیکنم 

مگه شوهراتون میرن خونه مادرزنشونو تمیز کنن؟یا فرض کنین پدرتون مغازه داره ایا شوهرتون میره مغازشو بشوره تمیز کنه؟

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

اگر کمک نداره چه اشکالی داره حد اقل در حدی کمک میدادی که دهنشون بسته شه شما هر وقت خواستی به کسی کمک ...

اخه تو این ۶ سال که عروسشونم به جز بدی چیزی ندیدم.اگه یه کاری براشون انجام بدی تشکر نمیکنن و می گن وظیفشه

دقیقا اعتقاد دارن عروس وظیفشه به مادرشوهرش سرویس بده.

غلط کردن 

کمک هم کنی بی چشم رو هستن و یه حرفی میزنن  پس همون بهتر کمک نکنی 

عروس جدید بیاد جوری ب..... تو کاسشون که تو رو بذارن رو سرشون 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

کمر درد سرگیجه زیر دلم چند روزه گرفته ول نمیکنه

هرجور شده کار نکن مادر من ۳تا عروس داره چه عروسایی ماه 

ولی قدرشونو نمیدونه یکیشونو هیلی اذیت میکنه که همون ماه تر هس و کاری تر 

و از ۳تا بدش میاد و اذیت میکنه و حیف اونا برای مادرم 

دلشاد هستم...💍

اگر کمک نداره چه اشکالی داره حد اقل در حدی کمک میدادی که دهنشون بسته شه شما هر وقت خواستی به کسی کمک ...

راستی اصلا هم دهنشون بسته نمیشه چون وسواس هم هستن هرکاری کنی بازم پشتت بد میگن

اخه تو این ۶ سال که عروسشونم به جز بدی چیزی ندیدم.اگه یه کاری براشون انجام بدی تشکر نمیکنن و می گن و ...

منم ۶ساله عروسشونم دستمو عسل کردم ۳سال و منو کلی بدو بیراه میگفتن و نوکر خونشون بود ۳ساله که قطع ارتباط کردم اینقدر خوشحالم که نگو

دلشاد هستم...💍

عروسیمون تک عروس تابحال تو این پانزده سال کاری برای مادرم نکرده 

منم خودم تک عروسم  وظیفه ای ندارم تو کار خودم موندم اگه دستم باز بود واسه کارام کارگر می‌گرفتم سنیم ندارم تمام بدنم درد می‌کنه ‌.مادرشوهرمم اگه نمیتونه باید کارگر بگیره 

زنهای بدبخت شانس ندارن که.میگن وظیفه ی عروسه

خب تبدیل به وظیفه نکنیم ،ما اصلا تو شهرمون از این چیزا نداریم بعضی وقتا تو این سایته میبینم پشمام میریزه 

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋