من مادرشوهرم دوتا پسر داره و دختر نداره .انتظار داره من برم خونش رو تمیز کنم.اصلا هم بامن رابطه خوبی نداره.مادربزرگ شوهرم(مادر مادرشوهرم) یه عروس داره که میشه زن دایی شوهرم که پولدار و خوشگله و هر سال میاد خونه مادربزرگ شوهرم رو که میشه مادرشوهرش تمیز میکنه.همش من رو با زن دایی شوهرم مقایسه می کنن.شما جای من بودید میرفتید؟
از این آدمایی هستن که دستتو تا آرنج عسل کنی گاز میگیرن.به شوهرم میگن تو انتخاب زنت اشتباه کردیم. برای برادرشوهرم چشمامونو باز می کنیم که زن خوب براش بگیریم.خیلی ناراحتم از این حرفا.شما جای من بودین چیکار می کردین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عروسیمون تک عروس تابحال تو این پانزده سال کاری برای مادرم نکرده
منم خودم تک عروسم وظیفه ای ندارم تو کار خودم موندم اگه دستم باز بود واسه کارام کارگر میگرفتم سنیم ندارم تمام بدنم درد میکنه .مادرشوهرمم اگه نمیتونه باید کارگر بگیره