2777
2789
عنوان

خونه تکونی برای مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 88 پست
اینکه شوهرمو پر می‌کنند ازم بد میگن چیکار کنم؟

اهمیت نده تو بد نگو حتی به شوهرت بگو مادرت میخواد خونه تکونی کنه پول بده کارگر بگیره تنها نباشه بنده خدا دیک شوهرت میفهمه کرم از کیه

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا لطفا 😭😭😭😭😭اگه دوست داشتید و در توانتون بود نفری یه صلوات مهمونم کنید خدا خودش نگاهی به زندگیم کنه دیگه کم آوردم خواهرا دعا کنید❤ شوهرم آدم بشه یا خدا خودش عمر منو کوتاه کنه دیگه خستممممممم😭😭😭😭😭😭✋✋

دانش آموخته طب سنتی🥰

یعنی از اون موقعی که عروس اینا شدم همش منو با زن دایی شوهرم مقایسه می کنن.فلانی ببین دختر پولداره میاد کارای مادرشوهرش رو می کنه و از اینا حرفا.

فقط زمانی که کلفتشون باشی باهات خوبن

من کردم تو نکن 

پارسال رفتمتو ماه رمضون با زبون روزه خونشونو رنگ کردم فرشاشونو شستم اخرشم اون جاریم عزیز تره

امسال باردارم مادرشوهرم زنگ زده ک اره پارسال فرشی ک تو شستی خیلی تمیز شد 

دستت درد نکنه

الان دوباره کثیف شده میخام بشورم ولی پام درد میکنه

منظورش این بود من برم  کمکشون 

منم خیلی رک گفتم منم پام درد میکنه 

😏😏😏

زن باردار بره فرش بشوره همینم مونده

رابطه ت با شوهرت رو مدیریت کن و اصول ارتباط موثر رو یاد بگیر که ذهنت درگیر این حرفای صد من یه غاز نشه 

اون وقت چه تصمیم بگیری بری کمکش کنی ، چه تصمیم بگیری کارگر بفرستی چه هیچ کاری نکنی ، هر تصمیمی بگیری از عمق وجود خودته و کمترین احساس منفی ای نخواهی داشت 

مهم اینه که یاد بگیرید چطوری زندگی مشترک خودتون رو مدیریت کنید 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

عزیزم خونه مادرشوهر حد و احترام خودتو نگه داراگر میخوای کار کنی سعی کن شوهرت با خودت همراه کنی کار س ...

یاد خودم افتادم  اینقدر کمک میکردم ولی جاریم شهر دیگه هست چهارپنج ماه ی بار میاد بزور ، بعد اینا خیلی جلوش کرنش می‌کردن. منم قهرکردم با خانواده همسرم و الان فهمیدن که نباید از ترس به اونی احترام بیشتر بذارن که اصلا آدم حسابشون نمیکنه. باید قدر اونی که مهربانتره بدونن.البته امیدوارم واقعا اینو فهمیده باشن. چون درهر حال من دیگه مثل قبل باهاشون اوکی نیستم خودشون هم می‌دونن من نرم پسرشون هم ارتباط خوبی باهاشون ندارد از قبل از ازدواج. 

همیشه هم عروس ها خداییش بدجنس نیستن ،گاهی خانواده شوهر ناسپاس و قدرنشناسن 

عروس همچین وظیفه ای در قبال مادرشوهر نداره،همسرت میتونه واسش کمکی بگیره بیاد تمیز کنه اگه از لحاظ مالی دستش تنگه

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
اصلا نرو.حالا اگه ادم مهربان و خوش زبانی بود آدم می‌گفت میرم . اما الان نرو مخصوصا وقتی اینقدر وقاحت ...

خیلی تو کلام وقیحن.تو صورت آدم هرچی تو ذهنشون باشه به زبون میارن

اینکه شوهرمو پر می‌کنند ازم بد میگن چیکار کنم؟

بگین توروخدازن نگیرین براش یه کلفت بگیرین ک هرروزخونتونوتمیزکنه بعدنوه هم میخاستین یه رحم اجاره کنیدراحت نه دخترمردم روبدبخت کنیدنه عذابش بدین شماعروس نمیخاین کلفت میخاین