2777
2789
عنوان

یه خواهشی ازتون دارم

75 بازدید | 7 پست

جدای از تورم و مسائل اقتصادی که هیچ بحثی توش نیست، هیچوقت به کسی نگین بچه بیار. خواهش میکنم. اگه یکی داشت نگین بازم بیار دختر شه، پسر شه، بچه ت تنها نمونه و ... با این حرفا بهش حس عقب موندگی یا عذاب وجدان ندین. طرف حتی اگه ازدواج اشتباهی داشته باشه میتونه طلاق بگیره اما اگه ببینه نمیتونه از پس مادری یا پدری بربیاد نمیتونه بچه رو طلاق بده. بچه بزرگ کردن یعنی ساختن یه انسان، ظرفیت میخواد، توانایی مالی میخواد، سلامت جسم و روح میخواد و خیلی چیزا

قربونتون برم از الان برا همیشه این مدل حرف زدنو بذارین کنار. حتی یبارم نپرسین میخوای بچه بیاری؟ چون اگه چن نفر از طرف بپرسن با خودش فک میکنه حتما باید بیاره. بچه داری اصلا کار آسونی نیست. مسئولیت سنگینیه که تا آخر عمرت باهاته

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

واقعا راه بی بازگشته

ما از سلامت روان آدما اطلاع نداریم

گاهی آدما روانشون پر از چاله چوله است و چون مسائل مربوط به روان رو نمیشه با چشم دید یه نسخه برای همه میپیچیم و اینا نهایتا یه بچه با تروماهای بسیار تحویل آینده میده

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما از سلامت روان آدما اطلاع نداریمگاهی آدما روانشون پر از چاله چوله است و چون مسائل مربوط به روان رو ...

درسته

ما دوازده ساله ازدواج کردیم بچه نداریم

چون احساس میکنم در توانم نیست هیچجوره

Time is a great healer

دکتر هلاکویی میگه همه آدما کالای ازدواج نیستن

از نظر من بجز اون همه آدما کالای پدری یا مادری نیستن

درستهما دوازده ساله ازدواج کردیم بچه نداریمچون احساس میکنم در توانم نیست هیچجوره

من یه بچه دارم 

خداروشکر میکنم بابتش

ولی مسئولیت اسونی نیست الدا

متاسفانه این فرهنگ بسیار غلط تو جوونامونم هست

اینکه راجع به بچه دار شدن دیگران کنجکاو باشن یا نظر بدن یا مثلا به شوخی حتی بگن نی نی نداری؟!

بقول یارو گفتنی حتی شوخیشم قشنگ نیست

لایک واقعا👍🏻

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋