2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده چونکه دیروز

310 بازدید | 17 پست

دیروز گفت زنگ بزن پدر شوهرم اینا و خواهرم میخوان بیان خونمون تعارفشون کن پنج شنبه افطار خونمون بودن.

منم گفتم ده باره اونا میان نوبت منه هر وقت زنگ زدن دعوت کردن منم زنگ میزنم.

به هر بهانه ای شام میان منم خونم تمیز نبود و خوراکی زیاد نداشتم دعوت کنم

چند ساله عروسی کردیم شاید یکبار مادرشوهرم زنگ نزده دعوت کنه بیاید اونجا از طرفی هم مسیر خونشون یکی دو ساعته شوهرم تنبله میگه حال ندارم.

دیروز اومد خونه باهام حرف نمیزد چند بار باهاش حرف زدم منم دیگه سکوت کردم و ....

الان نمیدونم چکار کنم قهرشو طولانی میکنه نزدیک عیدم هست زهر مارم میکنه میخوام برم شهرستان خونه مادرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون از قهر هاش میترسی ، صلاحش قهر هست 

وگرنه هرگز قهر نمیکرد

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ماها زنا چقد بدبختیم

هربارم که مقصرنیستیم بابد بربم منت اقایونو بکشیم تا مارو از حقی که داریم مول دیدن پدر و مادر محروممون نکنن

لعنت لعنت لعنت😭😭😭😭😭😞😞😞😞

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

ی کار کن . دعوت کن بی گلایه . ولی مثلا پذیرایی عالی کن خوراکی هاتون زودتر تموم شد گفت چ زود بگو خوب مهمون داری کردیم عزیزم بدون کنایه .. یا مثلاً میمونن بگو زشته رابطه تا هستن یا اگه شب نمیمونن بعدش بگو کمر درده و خسته ام نمیتونم بالاخره منظورم اینه کاری کن خودش خسته بشه و نگه دعوت کن ببین نقطه ضعفش چیه رو اون کار کن آرامش از اون لحاظ بهم بخوره با اومدنشون . 

بذار قهر کنه به روی خودت نیار که قهره تو که داری میری شهرستان اینم بمونه با در و دیوار خونه قهر باشه ...

اونم میخواد بیاد ولی میگم اذیت میکنه

خانوادش نمیفهمن که ده  شب ده شب نیت میکن رمضانه خونه بقیه پلاس میشن چون توی اطراف تهرانن میگن طاقتمون نمیگیره

یعنی کارم درسته الان ؟شوهرم عقده ای بازی در میاره میدونم فردا میگه نرو خونه مامانت و ...

نری خونه مامانت بهتر از اینک اونا بیان بزا ببینه تو ام میتونی بزنی به سیم آخر توام قهر کن 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

خوب تو زیر بار برو ولی همش بگو معذب شدم و ... یا نرو ولی ابراز دلتنگی و نیازش بکن با لوندی وعده بده بعد رفتنشون .. خلاصه طوری نکنی که از رابطه باهات دلسرد بشه .. مواظب باش شورش درنیاری .