2777
2789

ذاتا آدم رک گویی هستم و آدم بزرگسالی که عزت نفس پایینی داره و یا از فکر و مغزش استفاده نمیکنه به طوری که ادم فکر میکنه تو سر این ادم چیزی به اسم مغز تو سر این ادم هست یا نه

بشدت عصبیم میکنن

ولی الان که به گذشته فکر میکنم با خودم میگم من تو مجازی نباید دل میشکستم و حق الناسه

تو دنیای واقعی میتونی از دل طرف در بیاری و توضیح بدی من بخاطر این ضعف هات و به خودت بیای باهات اینطوری صحبت کردم و از دلش در بیارم

الان نمیدونم چطوری حلالیت بطلبم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ازون دسنه ادمایی که رک بودنو با بیشعوریو بی تربیتی اشتباه گرفتی رک نیستی شعور نداری

خدا رو شکر اینقدر احمق و بیشعور نیستم توقع داشته بقیه برنامه های زندگیشون براساس ساعت خواب بچم تغییر بدن

قهر و اشتی شما به هیچ جای بقیه نیست

اینطور که معلومه شوهرت به هیچ جاش حسابت نمیکنه و بدون نظر خواهی از تو به خانواده ش کمک میکنه

چقدر بدبختی که تاپیکت رو از ترس بقیه بستی و اومدی اینجا عقده گشایی منم میبندم که عقده هاتو اینجا خالی نکنی