2777
2789
عنوان

لطفا بیاین خیلی کمک لازمم

148 بازدید | 34 پست

سلام دوستان اگه مادرتون بگه شوهرتون جادوگره و جادو می‌کنه مریضشون می‌کنه و جادو می‌کنه بخت خواهرتونو میبنده و مادرتون بگه شوهرتون نره خونشون و خونشون راه نده چیکار می‌کنین هر چقدرم میگم شوهرم اینکاره نیست میگه نه الا بلا کار شوهر توعه،شما باشین چیکار می‌کنین لطفا خواهرانه راهنماییم کنین 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما سکوت کن و از خدا بخواه زبان تو بشههمونجوری ک مولانا از زبان خدا گفته:پس شما خاموش باشید انصتوا/ت ...

اخه الان یه ساله نذاشتم شوهرم بیاد خونه مامانم ،اخه تا کی ؟شوهرم بره خونه مادرش نزاره من برم خونه مادرش چه حالی میشم ؟شما بگو 

اخه الان یه ساله نذاشتم شوهرم بیاد خونه مامانم ،اخه تا کی ؟شوهرم بره خونه مادرش نزاره من برم خونه ما ...

من بگم؟ من که خدا نیستم بگم.

خدا بهتر می دونه، ما انسان ها ناتوان و ناقص العقلیم و توکلت ب خدا باشه تا راه درست رو نشونت بده.

مطمئن باش دست خدا بسپاری همه چی درست میشه

یه چند مدت نرو خونشون نه تو نه شوهرتبعدم زنگ بزن دعوا که دیدی کار شوهر من نبوده و فلان

یه ساله شوهرمو نمیزارم بیاد میگه شوهرت میاد مارو مریض می‌کنه الان خواهرم نزدیک یک ماهه مریضه میگم حالا که شوهرم یه ساله خونه شما نمیاد پس ابجیم مریض نشه دیگه 

اخه پدر و مادرمن چجوری بگذرم ازشون

وقتی خودشون میگن....حداقل کمتر برو....شاید خودشون پشیمون شدن از حرفشون

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉