2777
2789

من مامانم خونه اش بزرگه و کارش خیلی زیاد خودش هم زانو درد و کمر درد داره کارگر هم پیدا نشد همه بهانه اوردن روزه ایم یا وقتشون پر بود

خودش اتاق خواب ها و بیشتر اشپزخونه و کرده بود

من دو روز رفتم پنجره حال و پرده شو شستم زدم و تی زدم و جارو کشیدم و کف اشپزخونه شو شستم

منم الان کف دستم درد گرفته ورم کرده انقدر تی کشیدم 

دیگه اخر شب اومدم خونه خودمم کلی کار دارم ولی دیگه حال کار ندلرم مجبورم بقیه کارهامو سمبل کنم بره

دلم اونجاست هنوز کلی کارهاش مونده 

میدونم تا لحظه سال تحویل بدو بدو داره سخت هم میگیره باید همه جا تمیز کنه روز اول عید میخواد از حال بره اینقدر کار میکنه حرف هم گوش نمیده هر چی میگم ول کن ... از هولم منم هی کار کردم خودم اذیت شدم سیاتیکم گرفته و دستم ورم کرده و... یه عالمه کاره اخه..... 

قبلا اره

ولی از روزی ک شنیدم گفته خودم میتونم همشو انجام بدم ولی عمدا انجام نمیدم بدنم اسیب نبینه ریگ کمک نمیکنم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم حتی سفره هفت سین خونه مامان بزرگمو چید نذاشت به چیزی دست بزنه ولی من خودم کمک نکردم چون خونمون تمیز بود مامانم خودشم خونه تکونی نکرد

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

اگه خونه خودت مستقل هستی اصلا نباید بری خونه شخص دیگه ای کمک حتی مادرتون میتونند نیرو خدماتی استخدام کنند یا بعضی چیزا مثلا قالی بدهند قالیشویی مبل ها شستشو در منزل و اینها 

خیلی دوست دارم کمک کنم ولی میگه تو بیای همه چیز رو میخوای بندازی دور 😅😅😅

اره دیگه یه چیزای به درد نخور نگه میدارن من که گوش ندادم یهدعالمه ریختم دور 

یه عالمه لباس به درد نخور جمع کردم

مگه خودش کار نمیکنه اصلا؟

فقط اشپزی

باقیشو بابام انجام میده مرتب کردنم در حد ساده و کم اساسی انجام نمیده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.