2777
2789
عنوان

مشکل خواب دختر سه سالم

39 بازدید | 4 پست

دوستان من برای تنظیم خواب دخترم کدوم دکتر ببرمش؟

متخصص مغز و اعصاب یا متخصص اطفال؟

از یکسالگی با زور میخوابونمش اونم روپام 

ظهرا که کلا روپام میخوابه شبا هم هر چند ساعت یه بار بیدار میشه باید بندازمش روپام تا بخوابه 

وقتی هم نمیخوابه پرخاشگر میشه .دیگه دیوونم کرده کم خوابیاش 

منم بچم سه سالشه به خاطر اینکه این بلا سرم نیاد از اول عادتش دادم خودش بخوابه بخواب کنارش و صبر کن خوابش ببره خیلی سخته شاید دو تا سه ماه هر شب دو سه ساعت طول بکشه ولی تنظیم میشه بچه اولم اینطور بود تجربه شد برام احتمال اینکه کم خواب هم بچت باشه زیاده ولی کلا خودت باید اوکی کنیش  چند ماه دیگه هم بزار مهد خسته و داغون میاد خونه و انرژیش هم تو مهد استفاده میشه

اسی 

بچه های منم کم خوابن و خوابشون خیلی سبک بود

تو نوزادی نمیذاشتم بخوابن بازی میدادم 

بعد بزرگتر شدن ظهرا نمیذاشتم بخوابن...هله هوله اصلا نمی دادم ...خسته بشن بهتر میخوابن 

...بعدم من خاموشی میزدم کنارشون میخوابیدم ...طول کشید تا خوابشون اوکی بشه ....شکلات و غذاهای پر کالری اصلا نده ....

ببر پارک...مهد بزار ....ساعت تعیین کن شبا ....درست میشه ولی طول میکشه و صبوری میخواد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بچه های منم کم خوابن و خوابشون خیلی سبک بودتو نوزادی نمیذاشتم بخوابن بازی میدادم بعد بزرگتر شدن ...

ظهر نخوابه تا شب گریه میکنه و نق میزنه 

به هیچ صراطی مستقیم نیست 

ظهر نخوابه تا شب گریه میکنه و نق میزنه به هیچ صراطی مستقیم نیست

عیب نداره دو هفته نق نیزنه باید تحمل کنی

بعدش درست میشه 

به روی خودت نیار 

میبینه شما حساسی بدتر میکنه 

اون بچه ست توجه میخواد

شما باید کار درست رو انجام بدی 

بچه که متوجه نیست بدتر اذیت میشه روی رشدشم تاثیر بد میذاره