2777
2789
عنوان

شما بگین چه کنم

94 بازدید | 8 پست

دعوای همیشگی من وهمسرم..مسائل مالی..

در شاد ترین وضع ممکن هم که باشه تا بحث پول میشه سریع عصبانی میشه .طبق گفته مشاوری که باهاش صحبت کردم خساست ۳۰درصدی داره‌.

ذره ذره پول میده ومن به شدت احساس حقارت بهم دست میده..انگار که بخواد باپول کنترلم کنه..وجوری بده که من هرچی که میده رو مستقیم خرج اون کار کنم وپس انداز نکنم..مثلا میخوام برم آرایشگاه بااسنپ رفت وبرگشت وهزینه یه اصلاح ساده ۳۰۰میریزه..

بارها شده بهش گفتم من یه زنم وحق دارم برای خودم پس اندازی داشته باشم اول ماه یک مبلغ ثابت بده خودم مدیریت کنم راضی نمیشه میگه چرا میخوای پس انداز داشته باشی‌‌؟؟؟

هرچی میخوای کارتم رو ببر بخر..اما همون مبلغ رو حاضرنیست به کارت خودم بریزه..

اخلاقای دیگش خوبه.مثل ماه میمونه..واین واقعا رو مخ ترین ویژگیش..

باهم خوب وگلو بلبل  ومهربونیم تا وقتی که من پول نخوام..

اینو بگم که من شاغلم البته تابستونا سر کار نیستم..

اما اصلا نمیخوام همسرم عادت کنه که خودم خرج خودم رو بدم چون یک کار ثابت نیست که خیالم قرص باشه همیشه میتونم برم..

گاهی هم مثلا میگم فلان وسیله ها رو نیاز دارم میگه پول میریزم برو بخر..میگم این مبلغ کمه..میگه برو بازار اونجا دیدی کم اومد بهم خبر بده میریزم..میگم خب آخه مگه به غریبه میدی که می‌ترسی؟؟نهایت اضاف بمونه چی میشه ؟؟؟

همه اخلاقش خوبه جز این مورد..

هرچه قدر منطقی و باسیاست هم پیش بری سریع عصبی میشه واسترس میگیره..احساس میکنه دارم گولش میزنم..

نمیدونم چرا این طرز فکر رو درباره من داره.؟؟

ناگفته نماند که مادرش چنین اخلاقایی داره ومن احساس میکنم ناخود آگاه احساس میکنه منم مثل مادرش  رفتار میکنم...چون مادرش بی نهاااااایت سیاست داره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم شکاکهمیترسه ذخیره کنی مثلا یه روز تنهاش بذاری و...یا نه میخواد کاملا بدونه چی خریدی خسیس نی ...

اوایل یقیین داشتم که خسیس.‌

اما میبینم وقتی دوستاش یا اطرافیان‌نیاز مالی دارن کمک میکنه..

دوست داره همیشه مهمان بیاد خونمون وبرای مهمانی هرچی بخوام می‌خره.. 

گاهی مثلا میریم گل وگیاه های خوب برای خونه می‌خریم.. 

ولی اینکه چرا میترسه پول رو به من بده نمیدونم.. 

دیگه خودت میگی خسیسه خب 

سر خرید کردن و اینطور چیزا باهاش همسوشو از راه های دیگه ازش پول بگیر مثلا به هوای پس انداز کردن برو طلا بخر آویزون خودت بکن یا کلا قایمشون کن این طوری پس انداز کن واسه خودت  

دیگه خودت میگی خسیسه خب سر خرید کردن و اینطور چیزا باهاش همسوشو از راه های دیگه ازش پول بگیر مثلا به ...

واه..

طلا؟؟

اول اینکه مبلغ به این اندازه نه نمیتونم درخواست کنم..

دوم اینکه مثلا برم بگم مانتو وشلوار میخوام بعد دست خالی بیام خونه??

من مسئلم این که چرا همسرم نسبت به اینکه پولی که قراره خرج بشه بره توحساب من میترسه..