2777
2789

کتاب اول

پرسیدن مهم تر از پاسخ دادن است

درباره ی عقاید سقراط بود 

در کل کتاب خوبی بود 

خیلی دیدت رو نسبت به جهان هستی عوض میکرد

اما خیلییی کتاب سنگینی بود

بهش میدم ۷ از ۱۰

کتاب دوم:

کتاب چهار میثاق بود 

خیلی دوسش داشتم

درباره یعقاید سرخوپوستان تولتک بود 

یه میزاییش شبیه اسلام بود که با دید بهتری بهش پرداخته شده بود

نسبت به موضوعش روان خان بود

بهش میدم ۷ از ۱۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب سوم: 

کتاب سنگ کاغد قیچی 

یه رمان جنایی بود که بعد از اون هم کتاب فلسفی خیلی بهم چسبید

البته که هنوز هم تمومش نکردم ولی تقریبا فقط ۵۰ صفحه اش مونده

بهش میدم ۹ از ۱۰

در کل جزو کتاب های جنایی مورد علاقم بود

عزیزم گروه یا چنلی تو تلگرام میشناسی که همینجوری کتابا رو نقد کنن؟

نه حقیقتا اما توی تاپیک اای قبلیم نقد خیلی از کتاب هارو گذاشتم

البته سایت طافپه هم تا حدودی میزارن

یه سری پیج های اینستاگرامی هم هستن

کتاب هایی هم که من خوندم تو تاپیکم گذاشتم همه عالی بودن و اموزنده

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بعد یه سال یه تاپیک مفید دیدم افرین

دوست داشتید تاپیک های من روهم بخونید عزیزم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

نه حقیقتا اما توی تاپیک اای قبلیم نقد خیلی از کتاب هارو گذاشتمالبته سایت طافپه هم تا حدودی میزارنیه ...

اینستا که نه 

مرسی عزیزم💕

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

پرسی حتما میخونمشون اگه دوست داشتین کتابایی که توی اسفند خوندین رو میتوتین توی همین تاپیک نقد کنین

❤️ توی اسفند فقط پادکست گوش دادم عزیزم

اینستا که نه مرسی عزیزم💕

در مورد امضاتون باید بگم که عاشق دزیره ام دیوانه وار دوسش دارم و به نظرم فوق العادس

اگه مایل باشین چند تا کتاب توی همون ژانر بهتون معرفی کنم?

دختری که رهایش کردی.

غرور و تعصب 

مادام بواری

در مورد امضاتون باید بگم که عاشق دزیره ام دیوانه وار دوسش دارم و به نظرم فوق العادساگه مایل باشین چن ...

دزیره عالیه :)))))

حتما میخونم مرسی فعلا رفتم سمت داستایفسکی 🦕🩵 اما آثار جین آستین رو فکر کنم زیاد خوشم نیاد بازم باید بخونم

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

❤️ توی اسفند فقط پادکست گوش دادم عزیزم

پادکستر مورد علاقتون کیه؟ 

من هنوز نتونستم پادکستری رو پیدا کنم که واقعا بتونم باهاس ارتلاط بگیرم و مفید باسه

فقط مجتبی شکوری که اونم زرده و اونقدر مفید نیست