2777
2789

از من چه وایبی میگیری؟🦭

بگو منم وایب تو رو میگم

( صرفا واسه اونایی که حوصلشون سر رفته🫠🦕🩵)

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم مظلومی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم بگو

وایب یه دختر شیک و کلین گرل ازت میگیرم 💕

مهربون با روحیه حساس؟ 

من چی🦭

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

تو وایب یه دختره تقریبا درونگرا که اگه غذا نباشه عصبی میشه مهربون. موهای کوتاه(شاااید)

آره من رو غذا حساسم😂 درسته

حس میکنم مظلومی

وای ژینا گلمن🫠 یه مدت تو همه تاپیکا میدیدمت خوشحالم دوباره کاربریتو دیدم خوبییییییی؟ 

آره :) بودم الان کمتر 

وایب تو مهربون و ملاحظه کار ، و اینکه با معرفتی بنظرم

وای ژینا گلمن🫠 یه مدت تو همه تاپیکا میدیدمت خوشحالم دوباره کاربریتو دیدم خوبییییییی؟ آره :) بودم ال ...

قربونت مهربون اره کم میومدم یعنی میومدم اما شرکت نمیکردم

قربونت برم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh