2777
2789
عنوان

دکتر بی سواد

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 43 پست
شاید حشره ای ساسی چیزی تو خونه دارین

تو خونه نه نداریم بزرگه رفته جنگل 

اونجا شاید درگیر شده

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از حرفات عکس ارنج را هم دادم دیدین؟!شب عیدی جفت بچه ها مریضن کوچیکه سرما خورده بزرگه هم خارش ب ...

اره عکس ارنجم دیدم دیدم فهمیدم خودم خیلی خوبم از من وسواسی ترم هست خخخخ اصلا این چیزی نیست بهش فکرکنی،،، بزرگه هم خارش گرفته یا چیز حساسیت زا خورده شاید خرمایی چیزی خورده شاید جایی رفتی گرد خاک بوده شایدم گال باشه که دارو داره این که نگرانی نداره عزیزم

داروخانه گفت ولش کن فقط اگه زیاد شد ببر دکتر

خب راست میگه یه داروخونه دیگم بپرس 

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

دیگه فقط شبانه روزی باز بود فردا مبپرسم

من برای اگزمام از داروخونه پماد گرفتم بعد پول ویزیت دکتر دادم گفت داروخونه چی داد گفتم مومتازون گفت همونو بزن

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

اره عکس ارنجم دیدم دیدم فهمیدم خودم خیلی خوبم از من وسواسی ترم هست خخخخ اصلا این چیزی نیست بهش فکرکن ...

ممنون از دل گرمیت

من فوق العاده حساس و استرسی هستم پسر بزرگم تو کوچیکی خیلی مریض شد تشنج و افسردگی ...

اینا رو من تاثیر گذاشتن 

بعدشم اومدم شهر غریب و کوچیک 

تنهایی 

همش فکر و خیال اورده برام

تو بیکاری دایم فکرای بد وبیماری میکنم

من برای اگزمام از داروخونه پماد گرفتم بعد پول ویزیت دکتر دادم گفت داروخونه چی داد گفتم مومتازون گفت ...

انگار اونا بیشتر میفهمنن

چرا ممکنه بزنه ولی دلیل داره شاید از غذا باشه یا بهداشت

اینجا طبعیتش پراز الودگی و حشراته 

ممنون از دل گرمیتمن فوق العاده حساس و استرسی هستم پسر بزرگم تو کوچیکی خیلی مریض شد تشنج و افسردگی .. ...

بخدا منم همینم هم غریبم هم بچه ام خیلی مریض بود کاملا درکت میکنم ولی عزیزم باورکن من بودم اصلا به این دو تا نقطه اصلا اهمیت نمی‌دادم  باوجود وسواس بودنم اگع مهم بود بهت میگفتم الکی خودم و مدیون تو و بچه ات نمیکردم عزیزم