2777
2789
عنوان

دکتر بی سواد

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 43 پست

ساس یا کک نیش بزنه 

همینجور جاش تا دو ماه بلکه بیشتر میمونه 

عین جوش 

برا پسر من نزدیک چند ماه اینجور مونده بود تا رفت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا منم همینم هم غریبم هم بچه ام خیلی مریض بود کاملا درکت میکنم ولی عزیزم باورکن من بودم اصلا به ای ...

گاهی از خودم بدم میاد

چون خودمو رها کردم دوست ندارم 

نیمه عمر رسیدم هیچی به هیچی 

ممنون از حرفات

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

ساس یا کک نیش بزنه همینجور جاش تا دو ماه بلکه بیشتر میمونه عین جوش برا پسر من نزدیک چند ماه اینجور م ...

این انگار شبیه جوش چرکی

یا گاهی شبیه اسکین تگ

خودم قاطی کردم

اسی حساس نباش عزیزم مادر هستی حق داری ولی بسپار ب بالا سری اینهمه وجودت اذیت نکن اینا چیز خاصی نیست ...

ممنون ازت🙏

این انگار شبیه جوش چرکییا گاهی شبیه اسکین تگخودم قاطی کردم

دقیقا برا پسر منم عین جوش چرکی بود برامده بود

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چند ساله بودن و چند وقت بعد رفت

دو و نیم ساله 

خیلی طول کشید شاید سه ماه 

پس خداروشکر انشالله اینم همون طور باشه

نگران نباش خوب میشه