2777
2789
عنوان

نحوه برخورد با برادر کثافت

376 بازدید | 30 پست

بچه ها من کارام درست شده تقریبا دارم میرم برای تحصیل جای دیگه شاید دوماه مونده تا برم بعد برادرم خیلی منو اذیت میکنه خیلیم وحشیه میخواستم ببینم تو این مدت اگه دعوا پیش اومد محلش نزارم و جواب ندم کلا یا دعوا درس کنم ازین وحشیا که دست بزنم داره حیوونه به تمام معنا میتونم شکایت کنم بندازمش زندان ولی خب نمیدونم میگم برا این مدت ارزششو داره یا نه

بعدا دلت برای همین وحشی تنگ میشه از ما گفتن 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂برادرتو بندازی زندان اونم بخاطر اذیت کردن🤣🤣🤣🤣داداش منوببینی چی میگی صب وقتی خوابم چنان بیدارم میکنه و اذیت میکنه ازسرشوخی موهامومیکشه میگم عین بزمیمونی پاشوصبحانه بخوریم میخندم من میگم قربون شکل بی ریختت بشم داداش داشتن نعمته چرا شماهمچین خواهری هستی

منم چندین بار دستش روم بلند کرد بااینک کوچکتر از منه خیلی بهم بی احترامی میکنه

این خیلی بدتر ازین حرفاس تموم زندگی منو گرفته بیچارم کرده با اینکه خودم از قانون سر درمیارم نخواستم برا این مدت کم اقدام حقوقی کنم ی کافی شاپ نمیشه از دسش رفت تو خونه همش بشور بساب 

این خیلی بدتر ازین حرفاس تموم زندگی منو گرفته بیچارم کرده با اینکه خودم از قانون سر درمیارم نخواستم ...

من خودم از تو محدودترم. زندگیمو ببینی خدات شکر میکنی.بیمارستان خودش منو میبره نیاد بالا سرم مثلا ۲۲سالمه.

😂😂برادرتو بندازی زندان اونم بخاطر اذیت کردن🤣🤣🤣🤣داداش منوببینی چی میگی صب وقتی خوابم چنان بیدار ...

این خیلی خوبه عزیزم برادرت منکه مریض نیستم این من کرده کلفت اگه چیزی بگی دست بزن داره اونسال هولم داد کل بدنم کبود شد کامل نه به حالت شوخی اونم سر اینکه چرا پا نمیشی غذا بیاری