2777
2789
عنوان

با سردی بعد از بچه دار شدن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 26 پست
من خودمو کوچیک نمیکنم زایمان کردم حال روحی خوبی ندارم اون باید باهام حرف بزنه نه من

باور کن بعصی مردا انگار اونا فارغ میشن.بعد زایمان یک اداهایی در میارن که نگو.برای زندگیت غرور نداشته باش.همسر منم بعد زایمان کج خلقی می‌کرد الان بش میگم میگه من نبودم

از همین خیلی میترسم چند وقت بعد عروسی بچه. اومد ؟

سه سال ما خیلی عاشق هم بودیم شوهرم هربار که منو می دید هزارتا بوسم می‌کرد الان بعضی وقتا ک بچه رو بوس میکنن بهش میگم پس من چی 😭

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سال ما خیلی عاشق هم بودیم شوهرم هربار که منو می دید هزارتا بوسم می‌کرد الان بعضی وقتا ک بچه رو بو ...

گلم به نظرم این همه عشق بینتون بوده کم کم برمیگرده باهاش حرف بزن و بگو دلت واسه اون دوران تنگ شده 

شوهرت مشتاق بود برای بچه دار شدنتون؟

خب مشکل ازکجاس ؟پیگیرهستی ؟ رابطه چی درهفته دارین ؟

نمیدونم حرف نمیزنه میگه چی بگم یا میگه حوصلم سر میره همش پیگیری فایده نداره 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

اون قسمت اخرسوالم چی ؟

اونم نه کلا نسبت بهش چون محبت نداره شاید ماهی یبار

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

من داغون میشم اینجوری اصلا تحمل ندارم . توهم ساکت نمون به شرایطت شاکی باش

عادت کردم یک ساله اینطوریه هرسری اعتراض کردم فقط خودمو کوچیک کردم بی اهمیته

گلم به نظرم این همه عشق بینتون بوده کم کم برمیگرده باهاش حرف بزن و بگو دلت واسه اون دوران تنگ شده شو ...

نمیدونم واقعا . من انقد حسودیم می‌شد ک دیگه فاصله رو بیشتر کردم اگه اون یه قدم دور شد من اینارو  دیدم ده قدم دورتر شدم 

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍
نمیدونم واقعا . من انقد حسودیم می‌شد ک دیگه فاصله رو بیشتر کردم اگه اون یه قدم دور شد من اینارو دید ...

حس میکنم شوهرم دنبال یه بهونهس که سریع جا خوابشو جدا کنه میترسم از همین 

امیدوارم زود مث سابق بشین