2777
2789

حتی یه سریا بوی بدی میدن . درحدی که کل ساختمون و راه پله رو بوی خونشون ورمیداره 

بعضیام انقد بوی خوبی میدن از خونشون برمی‌گردی بوی خونشون رو لباسات میمونه 

ولی کاش میشد فهمید خونه خودمون چه بویی میده😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروزیه تاپیک خوندم خانومه میگفت شوهرش منی رومیریزه روسرامیکاتمیزم نمیکنن همش توفکرم خونش چه بویی میده😷

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خونه یکی بوی سبزی میده ، یکی بوی قلیون و دود یا تریا.ک.. یکی بوی وایتکس ، یکی بوی کله پاچه ..و..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

حالم بد شد 🤢

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

خودمون نمی‌فهمیم ،بقیه باید نظر بدن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

وای از وقتی ک وارد یک خونه بشی بوی عرق بده