2777
2789

خالم میگه عقط 7 ملیون اجیل خریده و موهاشو 8 ملیون رنگ زده و یه کفش خریده 9ملیون و نهصد 

مارو خنگ فرض کرده ?البته به من ربطی نداره خدا بیشتر بده 

اما خواستم ببینم هست ممکنه ?

شما دورورتون دیدین?

من فقط یه نیم ست طلا خریدم سی ملیون همین و همین 

انقدر قانعیم ما بعد اینا 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فقط ۳۰ تومن شما هم خیلیه ها😂

هر دو از نظر من زیاد خرج کردید.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

واقعا نمیتونم درک کنم یکی به خریدای عید جاری خالش هم کار داشته باشه😂😂😂بشین زندگیتو بکن چقدر بیکاری ک ب اونم کار داری آخه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزیزم فقط سی تومن شما هم برای خیلی ها پول زیادیه و بله کسی که داره خرج میکن

اخه همسرم گفت واسه عید چه میخوای گفتم طلا 

و یه رومیزی و دوتا شال مبل خریدم و یه دامن و شومیز

نه کفش نه هیچی دیگه نخریدم گفتم گناه داره 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
اره چرا غیرقابل باور باشه اجیل که خب منطقی درمیادرنگ موهم دوستم موهاش بلند بود واسه عید رنگ کرد شد ۱ ...

خب پس منطقیه 

مبارکش

واقعا نمیتونم درک کنم یکی به خریدای عید جاری خالش هم کار داشته باشه😂😂😂بشین زندگیتو بکن چقدر بیکار ...

باشه

عزیزم فقط ۳۰ تومن شما هم خیلیه ها😂هر دو از نظر من زیاد خرج کردید.

بخون کامتمو عزیزم یکم پایینتره 

آره منم کفش این قیمت خریدم البته الان نه پارسال عید خریدم ده تومن

مبارکت گلم