2777
2789
عنوان

کک و مک صورت دختربرگ گلم

6104 بازدید | 28 پست

از دوستان اگر کسی راهنمایی داره و یا تجربه ایی برای درمان داره ممنون میشم بهم بگه!

دخترم نه ساله شه و دو سال هست که بالای گونه اش زیر چشمم کک و مک زده.

یه چیزی که نگرانم میکنه اینه که یه جایی فهمیدم بخاطر عملکرد بد کبد هست کک و مک زدن.

اول بابت موضوع کبد و بعد هم بخاطر زیبایی صورتش نگرانم.

مادری عاشقم که سرچشمه ی عشقم دل دریایی همسرم است...خدارا شکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم چند تا دونه دارم

همیشه هم بخاطر کبد نیست،اگه پوستش خیلی روشنه دلیلش ممکنه آفتاب باشه

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
چه آشوبی کرديا.سردرد گرفتم😅

بعد من هیچی نگفتم کشیدم کنار یه عده از سرو کول هم بالا میرفتن هههههه خودمم نمیدونم چی به چی بود اصلا با من بودن با خودشون بودن نمیدونم چی شد یهو

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
دختربرگ گلم ینی چی؟

یعنی مثل برگ گل هست 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
از طب سنتی کسی خبر داره که درمان هست براش یا نه؟

عزیزم متاسفانه کک و مک درمان قطعی نداره.فقط باید بزرگتر که شد لیزر کنه

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
بله پوستش سفیده

اگر سفید پوست که طبیعی من هم دخترم سفید پوست از همین الان حتی روزهای ابری و زمستونی ضد آفتاب کودکان الارو بهش میزنم خیلی هم توصیه میکنم تو آفتاب نایسته

فقط خدا